visada besisypsanti parašė:
po snd echo busi rami. Kada eini?![]()
Sake 17.15 ateit.
visada besisypsanti parašė:
po snd echo busi rami. Kada eini?![]()
Sake 17.15 ateit.
mergaiciuke1 parašė:
Na labai jau taip nerimo nera, tik taip tiek laukiau siandienos, galvojau kad pamatysiu suzinosiu viska, o pasirodo viskas apsiverte![]()
Nieko, dabar tikrai ir pamatysi ir sužinosi
Tik man praeitą savaitę gydytoja minėjo, kad nuotraukų popierių atvežė nelabai gerą, tai nežinau kaip su nuotraukom, o prieš tai tai labai geros buvo
mergaiciuke1 parašė:
Ant siuntimo parasyta 18 savaiciu tai paklause ar pilnu ir viskas. As nezinau ar reikia, bet as turejau tai daviau ir uzregistravo.
Aisku.o man reikia skambintis nes as ne vietine:)Bet kokiu atveju geguzes4d.turesiu siuntima.kaip manot kada man vertetu skambintis registracijai?
Rramintaa parašė:
Nieko, dabar tikrai ir pamatysi ir sužinosiTik man praeitą savaitę gydytoja minėjo, kad nuotraukų popierių atvežė nelabai gerą, tai nežinau kaip su nuotraukom, …
irasys tas foto i usb, nebus jokiu problemu. Sake tos popierines fotkes blunka,todel ji iraso i atmintuka
Rramintaa parašė:
Nieko, dabar tikrai ir pamatysi ir sužinosiTik man praeitą savaitę gydytoja minėjo, kad nuotraukų popierių atvežė nelabai gerą, tai nežinau kaip su nuotraukom, …
Dabar nesvarbu tos nuotraukos, gali ir neduot
jei neismatuos tai tada ketvirtadieni eisiu i kuncu ten tada pasiimsiu nuotrauku
Frella parašė:
irasys tas foto i usb, nebus jokiu problemu. Sake tos popierines fotkes blunka,todel ji iraso i atmintuka![]()
O as esu savaji palikusi telsiuose
gal i tel ikeltu, kistukas tai toks pats
mergaiciuke1 parašė:
Dabar nesvarbu tos nuotraukos, gali ir neduotjei neismatuos tai tada ketvirtadieni eisiu i kuncu ten tada pasiimsiu nuotrauku
![]()
Išmatuos tikrai, bus smagu matyt kaip ji ten stengiasi leliuko kūno dalis pagauti ir viską komentuoja gražiai
As pradejau nerimauti ziauriai del savo tos placentos ir tikiuosi, kad man ji pakils.. paziurejau ta lapuka kur man dave gine su vaikucio ir placentos aprasymu, paskaiciau intike del tos pirmeigos (nes kiek supantu jin yra visgi pas mane), tai kazkaip bloga pasidare, net zliumbt norisi, pamacius kokia rizika pas mane.. zodziu niekad saugi negaliu jaustis..
MyliukE29 parašė:
dar is kur esat ?![]()
klaipeda
mergaiciuke1 parašė:
O as esu savaji palikusi telsiuosegal i tel ikeltu, kistukas tai toks pats
![]()
ikeltu manau, tik atsinesk savo laiduka
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai