saulute79 parašė:
Beje ar vaziuosite rytoj i kapines? Mano mama tipo sake,jokiais budais,kad nevaziuociau,o as tai galvoju...jei gerai jausiuos,kodel gi ne.... ka manot?cia gal koks …
Aš tai vaziuosiu man lb gražų vakare kai žvakutės dega
saulute79 parašė:
Beje ar vaziuosite rytoj i kapines? Mano mama tipo sake,jokiais budais,kad nevaziuociau,o as tai galvoju...jei gerai jausiuos,kodel gi ne.... ka manot?cia gal koks …
Aš tai vaziuosiu man lb gražų vakare kai žvakutės dega
As tai pat buvau siandien ant kapu ir rytoj vaziuosiu,juk reikia pagerbt artimus zmones,man tai pat garzu pasivaiksciot kai daug zvakuciu dega ir kapai toki sutvarkyti. nezinau kas cia blogo... va kad i sermenis ar laidotuves nesciai moteriai negalima tai sita esu girdejusi.... bet kad kapuose negalima tai pirma karta girdziu.
kinderiuke.258 parašė:
As tai pat buvau siandien ant kapu ir rytoj vaziuosiu,juk reikia pagerbt artimus zmones,man tai pat garzu pasivaiksciot kai daug zvakuciu dega ir kapai toki sutvark…
as irgi jau buvau kapuose ir dar eisiu ryt arba poryt... bet kad i laidotuves negalima nesciai tj nezinau... as buvau...
As vaziuosiu...zvakutes uzdegti uz visus artimuosius. Per si menesi buvo dvejos laidotuves tai nevaziavau nors tai buvo vyro tevas ir mociute. Sako negalima nescioms i laidotuves eiti. Na manau neuzpyks tuo labiau kad ir mane rugstys kankina visa nestuma net iki vemimo...pastebejau kad negalima persivalgyt
...bet kartais neapskaiciuoji o veliau bloga. Ir svarbiausia iki miego pora val nevalgyt nes tada sedint tenka miegot
dgintare parašė:
Na ziuresim sakoma jei rugstys kyla labai leliukai plaukuoti bus :))paziuresim ar pasiteisins mitas.nors man su pirmu tai pasiteisino ir plaukai ilgi buvo ir kojos …
Manau kad tai mitas, su pirmu nezinojau kas yra rugstys... o gime plaukuotas visas, net i akytes plaukai lindo iskart. Ir neisslinko tie plaukuciai. Ir siaip toks pasizymintis plaukuotumu maniskis.
Si kart rugstys kyla, bet dar nevargina. Prisiziurint maisto porciju dydi, kontroliuot dar imanoma.
saulute79 parašė:
Manau kad vaziuosiu jei gerai jausiuosi. Tik pavakary, kai masinu bus maziau,teks paciai vairuot, nes ryt vyras po atostogu jau iseina i darba...
kad negalima nesu girdejusi. Va jei i sermenis eini tai lyg ir negalima gale koju sedet. O per laidotuves reikia pirmiau karsto eit. Bent jau is bobuciu taip esu girdejusi
Bagyra87 parašė:
as irgi jau buvau kapuose ir dar eisiu ryt arba poryt... bet kad i laidotuves negalima nesciai tj nezinau... as buvau...![]()
As ir du kartus buvau sermenyse..bet kaip nenueisi y artimu zmoniu laidotuves
Na as rinkausi i kurias eit i kurias ne... tiesiog vienos laidotuves buvo kai zmogaus 10 metu gal nemaciau bet vaikyste praleidau tai tiesiog begalo norejau atvaziuot... o mano mama tai sako nu turi giminej kazkas mirt kai kazkas ateina naujo... bus stiprus skorpionas
tai nieko nuostabaus kad laidotuviu ypac pasitaiko kaip tycia nestumo metu...
saulute79 parašė:
Na nieko blogo nematau. Bet as nevaziuosiu nes tolokai rwikia vaziuoti tai tik del to.
dgintare parašė:
Na nieko blogo nematau. Bet as nevaziuosiu nes tolokai rwikia vaziuoti tai tik del to.
As jau siais metais irgi nevaziuosiu,nes kazkaip baisu rizikuot,nors noreciau.. Bet ir koju sanarius skauda kad nebegaliu nei atsitupt nei atsistot poto pati,tai negaleciau nei zvakuciu padegiot normaliai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai