Sponja04 parašė:
Dabar kai paraset del kopustiniu, jog gali grizt diegliukai tai bijosiu duoti, nes su diegliukais labai kankinomes. Na dar menesi turiu iki primaitinimo, tai manau …
O gal galit pasidalinti knyga??;))
Sponja04 parašė:
Dabar kai paraset del kopustiniu, jog gali grizt diegliukai tai bijosiu duoti, nes su diegliukais labai kankinomes. Na dar menesi turiu iki primaitinimo, tai manau …
chicha parašė:
El. pasta parasykit, atsiusiu
Sponja04 parašė:
El. pasta parasykit, atsiusiu
Ir aš noriu tos knygos, atsiustumet man
Sponja04 parašė:
Butinai, tik el.pasta parasykit![]()
Labas,as ir jum i asmenini parasiau e-meila,kai galesit atsiuskit ir man.Dar noriu paklausk kai pradedat primaitinima darzoviene kas kiek laiko ir po kiek didinat norma koses ir koks kiekis koses jau skaitos pilnas maitinimas?Ar tuo paciu per tarkim vakarini ar pavakarini valgyma galima ivedinet obuoliuka ar su vaisiais dar reik palaukt?Is anksto dekui uz patarimus ir knyga
solna parašė:
Labas,as ir jum i asmenini parasiau e-meila,kai galesit atsiuskit ir man.Dar noriu paklausk kai pradedat primaitinima darzoviene kas kiek laiko ir po kiek didinat n…
Didinama kasdien po arbatini sauksteli ~5g. Vienas maitinimas pakeiciamas, kai pasiekiama ~100g. Pradzioj ivedami pietus - darzoves. Tada pusryciai - grudine kose. Paskui keiciama vakariene. Priespieciams ir pavakariams turi likt mp.
Vaisius galite ivesti, kai apsipras su pagrindiniais grudais. Labai skani kosyte - ryziai ir bananas arba avizos su obuoliu
elvyra63 parašė:
Mamytes,nebijokit jus taip tu darzoviu nieko blogo nebus nuo nedidelio kiekio,mes pastoviai vis kitokia duodam ir vaiko organizmas pripranta pirma karta gali pasiro…
Kai kurie vaikai netoleruoja net per mp gaunamo tam tikro produkto, tai saukstelis gryno gali ir nuzudyt. Produktai ne siaip yra ivedami po viena, tam tikrais intervalais ir po nedideli kieki.
Mamytes ką daryt mano mergaitė jau antrą dieną viduriuoja aš manau nes pridaro po kiekvieno maitinimo kakutis skystas kartais garstyčių spalvos kartais žalsvas. Spėju kad gal dygsta dantukai nes apatinės smegenėlės paburkusios ir pabalusios. Bet ką daryt kad tiek neviduriuotu nes prireikia 10-15 pampiu per dieną?
3 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai