Prisilietus_isnykstanti parašė:
Pradzioj grikiai ir ryziai, nes jie neturi glitimo. Veliau avizos ir t.t.
Mesa tinkama - triusiena, versiena, kalakutiena.
Ačiu užatsakyma. Na žiuresiu kaip čia ji valgys
Pradzioj grikiai ir ryziai, nes jie neturi glitimo. Veliau avizos ir t.t.
Mesa tinkama - triusiena, versiena, kalakutiena.
Ačiu užatsakyma. Na žiuresiu kaip čia ji valgys
ciapu 30 parašė:
Mamytes, kaip prikalbinti savo mazyle valgyti košes.kategoriškai atsisako valgyt darzovienes. O kruopienes paima vos 2 šaukštelius.daugiau lūpos sukastos ir viskas.…
Skaninkit vaisiu tyrelem.
Sashay parašė:
Sveikos, mamos, pasirodykit kokias gertuves naudojat mazyliams?![]()
Skaninkit vaisiu tyrelem.
Skaninu.ryzius bananu, grikius obuoliuku ir t.t. atskirai valgo tik obuoli ir banana.su kosem ne.
Avent
Nebega perstiprei vandenukas? Ir aš ieškau nupirkti. Išbuteliuko nemoka gerti visai kaip ir tutes čiulpt. Tad nežinau iškokios gertu
Avent
As tokia pat Avent gertuve naudoju. Ten kai vaikas traukia bega, kai netraukia tai ir nebega. Buna atsigeria, dar pakramto gertuve
siaip man ji patinka ir vaikui patogu gert
ciapu 30 parašė:
Skaninu.ryzius bananu, grikius obuoliuku ir t.t. atskirai valgo tik obuoli ir banana.su kosem ne.
Vadinas nekosinis vaikas. Su sunum vargau del grudiniu kosiu - iki siol jis ju nemegsta
vitalija13 parašė:
Nebega perstiprei vandenukas? Ir aš ieškau nupirkti. Išbuteliuko nemoka gerti visai kaip ir tutes čiulpt. Tad nežinau iškokios gertu
Kiek vaikas sugeba patraukt, tiek ir bega. Maniske irgi nemokejo is buteliuko gert, gertuve daugiau zaidimui buvo - patraukia vandens ir isspjauna... Dabar geria ir is buteliuko, ir is gertuves.
Sponja04 parašė:
As tokia pat Avent gertuve naudoju. Ten kai vaikas traukia bega, kai netraukia tai ir nebega. Buna atsigeria, dar pakramto gertuvesiaip man ji patinka ir vaiku…
Aha, dantenas pasikaso
Avent
mes ir tokia turim Emilytei patinka sita gertuve noriai geria is jo
10 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai