Lunalu parašė:
As taip pat uz zindyma ir ilgesni nei 1 metu ir pan. Bet iki tol kol tai nekelia itampos, streso bei mamai nei vaikui... Kazkodel dabar mamom atrodo, kad jei jau nu…
Labai taikliai ir graziai issakytos mintys.
Lunalu parašė:
As taip pat uz zindyma ir ilgesni nei 1 metu ir pan. Bet iki tol kol tai nekelia itampos, streso bei mamai nei vaikui... Kazkodel dabar mamom atrodo, kad jei jau nu…
Labai taikliai ir graziai issakytos mintys.
Lunalu parašė:
Labai teisingai. Neramus miegas vaikui kaip tik daugiau bedu sukelia, nei mp naudos, ir valgymas visa para neleidzia skrandziui pailset. Tai ne tik psichologines, bet ir fiziologines problemos. Reikia pasverti visus +-
Lunalu parašė:
Labai gražiai čia parašėt...visgi, man atrodo, kad patarimai yra vertingi pritaikyti konkrečiam atvejui, pvz., man naudinga patirtis mamos, auginančios alergišką ir nevalgų vaiką, kuo pakeisti mp, kad mityba būtų tokiam vaikui pilnavertė... mano vaikas raminasi prie krūties, nes taip įprato, nuolat nešiodavau ir žindydavau, nes nuolat verkė, prastai miegojo ir nerami buvo dėl pilvuko problemų...viduriavimo nuolatinio. Moterys labai greitos mokyt...kiekviena žiūri iš savo varpinės. Jei mama nenutraukia mp, tai nebūtinai yra vaidinanti super mamą ar kankinę. Nenorėjau čia sukelt jokios diskusijos, tik pasidalint dienotvarke ir galbūt rast mamą su panašia patirtim. Labai jau mes linkusios kitus mokyt, kai nieks neprašo.
Be to, nutraukus mp nebūtinai vaikas miegos visą naktį. Pažįstama žindė dukrą du mėn, o vaikas trejų metų kasnakt bunda vidutiniškai dešimt kartų.
Ugmora parašė:
Labai gražiai čia parašėt...visgi, man atrodo, kad patarimai yra vertingi pritaikyti konkrečiam atvejui, pvz., man naudinga patirtis mamos, auginančios alergišką ir…
Parasysiu is savo varpines
auginu alergiska sunu, turinti AD. Maitinant mp vaikas praktiskai nevalge kieto maisto, pora kasniu ir nebeikisi... mp ejo i trasa istisai, nakti "prakabedavo" ant papulio... Nutraukti mp bijojau, negalejau isivaizduoti, kaip be mp jis uzmigs... Taciau, pati labai stipriai susirgau ir del vartojamu vaistu teko nutraukti maitinima (sunui buvo 1.2m) ir ka jus galvojate? Pacia pirma nakti vaikas ja visa ismiegojo! O, diena net neprase mp!!! Siandienos situacija: mazius ismiega visa nakti, valgo normaliai ir turi pailsejusia ir laiminga mama.
Ugmora parašė:
Labai gražiai čia parašėt...visgi, man atrodo, kad patarimai yra vertingi pritaikyti konkrečiam atvejui, pvz., man naudinga patirtis mamos, auginančios alergišką ir…
Tikrai ne man jus mokyti
cia atviras forumas, kiekviena turim teise issakyti savo nuomine ir poziuri
tiesiog is salies (cia kaip as iskaitai jusu mintis, nebutinai as jas teisingai interpretuoju) atrodo, kad zut but zindysiu iki kazkokio uzsibrezto amziaus, nes tada jauciuosi, kad viska darau del vaiko kas man atrodo jam geriausia.. Mano vaikas irgi keldavosi kas 45 min, 1,5 val iki tol kol nutraukiau mp, vadinasi kelesi ne is bado o butent del nusiraminimo. Jei vaikas ir po nutraukimo keliasi, manau, jau cia reikia ieskoti kitu priezasciu kodel toks didelis vaikas negali kietai imigti, ir t.t. As ne neurologe, ne pediatre, visos cia mes kalbam is savo, savo draugiu patirciu. As pati buvau sau pazadejus, kad maitinsiu iki 1m ir 6 men ir nedaugiau, nors atrode KAIP??? Papine absoliuti buvo
nenorejau vasara jau maitinti, galvojau plius rudeni darzelis ir t.t. taciau suplanuotas antras lelius pakoregavo viska savaip. Kadangi kavos kartu negerem, ir rupesciais nesidalinom, aisku is poros postu negalima sprest apie situacija, bet susidaro kazkoks mp fanatizmo pavaikslas (nenoriu izeisti)
labai gaila, kad taip vargstat, nuosirdziai...
Ugmora parašė:
Bet tai ir jus turite laikytis dietos, nes per piena ir alergija persiduoda. Bent jau man taip buvo. O daba viska valgo ji ir viskas gerai. As maitinau iki 1metu.
Ugmora parašė:
Na mp galbut galima pieno misiniu pakeisti, hipoalergiskiems vaikams, kad papildyti skurdzia mityba, del nuolatiniu alergiju
Apcy parašė:
Parasysiu is savo varpinesauginu alergiska sunu, turinti AD. Maitinant mp vaikas praktiskai nevalge kieto maisto, pora kasniu ir nebeikisi... mp ejo i trasa isti…
Sveiki, kuo pakeitėt mp? Manoji negali valgyt vaisių, glitimo, termiškai neapdorotų daržovių bei dalies daržovių, kiaušinių, pieno produktų, žuvies, glitimo.
spagne parašė:
Bet tai ir jus turite laikytis dietos, nes per piena ir alergija persiduoda. Bent jau man taip buvo. O daba viska valgo ji ir viskas gerai. As maitinau iki 1metu.
Visą žindymo laikotarpį laikausi griežtos dietos, valgau tik tai ką ir vaikas. Situacija yra stabili, kol nepabandau jai duot, pvz, vaisių.
Lunalu parašė:
Tikrai ne man jus mokyticia atviras forumas, kiekviena turim teise issakyti savo nuomine ir poziuri
tiesiog is salies (cia kaip as iskaitai jusu minti…
Neturiu užsibrėžto amžiaus, žiūriu pagal situaciją...daviau vaikui paragaut trečdalį šaukštelio avokado...viduriavo penkias dienas ir nieko nevalgė, nes tik pavalgius iškart išviduriuodavo, tai gėrė tik mp, gydytoja džiaugės, kad yra mp ir nereikėjo lašelinės. Nuo obuolių tyrelės tuštinosi su kraujo siūliukais. Na, čia ne ta tema ir nebenoriu čia plėstis. Tiesiog uždarau šį klausimą.
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai