Karole2 parašė:
Tai man visa gyvenimą viduriai uzkietejetačiau svorio augimu didelių nesiskundziau
normalaus sudėjimo buvau
Tai ir pas mane tas pac
bet tikrai nesu stora
Karole2 parašė:
Tai man visa gyvenimą viduriai uzkietejetačiau svorio augimu didelių nesiskundziau
normalaus sudėjimo buvau
Tai ir pas mane tas pac
bet tikrai nesu stora
Lamelaa parašė:
ecx.images-amazon.com/images/I/41Arpd-Ob5L.jpg va tokiyra ir Lietuvoj jo pirkti.
reiks cia uk man susirast sita
Karole2 parašė:
normalaus sudėjimo buvau
As isvis karta i savaite arba 10 dienu einu, visa gyvenima taip, ir nepasakyciau kad su medziagu apykaita problemos... Cia gal tiem buna problemu su svoriu jei del prastos mitybos tokie viduriai. O as visad sveikai maitinausi, ir mama sake kad jau kudikystej per tris dienas siaip ne taip pavykdavo.
Manau skiriasi kai tai yra igimta ir kai tai yra del gyvenimo budo
GiedreMac parašė:
Labai grazus vezimaitiso kieno cia gamybos? Koks pilnas pavadinimas? Nes per google ivedus tai nieko nerandu apie juos... Mes ryt vaziuojam pirkt, tik dar neaps…
Lenkiskas jis, tdl google nlb ir ko yra. Pardavineja juos per skelbiu.lt arba facebooka siaulieciai
i.žyginta parašė:
Pagaliau nusipirkom vežimuką!![]()
Pas mus toks pat
tik spalvytė kita, labai atrodo patogūs
GiedreMac parašė:
Labai grazus vezimaitiso kieno cia gamybos? Koks pilnas pavadinimas? Nes per google ivedus tai nieko nerandu apie juos... Mes ryt vaziuojam pirkt, tik dar neaps…
Mes tokį pirkome Gariūnuose
lauko_orchideja parašė:
Tai ir pas mane tas pacbet tikrai nesu stora
![]()
Aš iki nestumo nebuvau stora
o tu tikrai stora neatrodai, puikiai atrodai
GiedreMac parašė:
As isvis karta i savaite arba 10 dienu einu, visa gyvenima taip, ir nepasakyciau kad su medziagu apykaita problemos... Cia gal tiem buna problemu su svoriu jei del …
Aš negaliu sakyti kad sveikai maitinausi,tačiau maistas pas mane lengvas būdavo daugiausiai jogurtukai, salotos ir pan. Iki nestumo sveriau 63-65 ūgis 175, pasportavus ir 58 sverdavau,tačiau jau draugės sakė kad per kuda ir negražiai atrodai va foto iki nestumo 
olia555 parašė:
Aciu! Dziugu, kad mano nuotraukos taip veikia! Darykites,mergaites, nes paskui gailesites, kad nepadaret ;)
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai