Lamelaa parašė:
Praleidau kad pagimdė vėl kažkas![]()
![]()
sveikinimai ir mamytei ir mažyliui![]()
Priminet ,kad ir as tokio turiu
jau nuslinkus buvau sudorot gabaleli
bet vsio,daugiau nevalgysiu
valia ugdau
Lamelaa parašė:
Praleidau kad pagimdė vėl kažkas![]()
![]()
sveikinimai ir mamytei ir mažyliui![]()
Priminet ,kad ir as tokio turiu
jau nuslinkus buvau sudorot gabaleli
valia ugdau
laukiam leliuko parašė:
Iskart karstis po sekundes saltis vos iki tuoleto dabegau galvojau vandenis nubego bet taip isivale organizmas gyvenime nemaciau,duria pilva biski skauda jauciu kad…
Aš tai laukiu kada vandenys nubėgs, nes tada jau galėsiu ramiai į ligoninę važiuoti ir tada jau niekas namo nebeišsiųs
o dabar kai tik sąrėmiai kartais užeina ir tas kamštis šalinasi..tai čia dar nieko nereiškia beveik
Nusiramink ir nebijok
ir nesiklausyk kitų baisių gimdymo istorijų, nes tada pritaikai sau automatiškai. Aš kaip akušerė, tai išvis turėčiau nebenorėt savų vaikų
bet gražių gimdymo istorijų būna kur kas daugiau, nei blogų. Svarbiausia klausyk personalo ir daryk kaip sako, tada viskas bus gerai
Aš per kiekvieną gimdymą apsiverkdavau kartu su tėvais..nes nu tokia graži akimirka
Rytorasa parašė:
Aš net vyro užklausiau, ką daryti tokioj situacijoj. Atsakė: SKYRYBOS . Čia aišku juokom. O jei rimtai tai užjaučiu, nėsivaizduoju, ką daryt, bet toks katinas gali …
Jaunas dar, bet mes ji paemem is lauko, nes buvo maziukas, butu mires vienas... ir jis visada toks i rankas nepaimsi jo....
patituke parašė:
Pas mus siek tiek kitokia, bet panasi situacija. Turim kate, kuri prisileidzia TIK mus (mane ir vyra). Jei kiti bando prisiliesti, ji iskarto duoda is letenos parod…
O vat as bijau ir nenoriu rizikuoti maziuku, nes gali padaryti neatitaisomos zalos.... juo labiau, kad nera kur jo uzdaryt, tai nuolat irgi nepristebesiu... labai pykstu ant vyro, kad jam taip dzin.. nezinau net ka daryt....
Tikek_savim parašė:
Priminet ,kad ir as tokio turiujau nuslinkus buvau sudorot gabaleli
valia ugdau
![]()
O pas mane toks dyyydžiulis gabalas jo
keliom dienom bus
dar mėgausiuos, kol lelytės nėr..po to jau stabdysiu save..
Beje pagalvojau, kad per visą nėštumą nesuvalgiau nei vieno apelsino ar kito citrusinio vaisiaus..visiškai nesinorėjo.. tik sultys natūralios apelsinų lindo..
Lamelaa parašė:
Aš tai laukiu kada vandenys nubėgs, nes tada jau galėsiu ramiai į ligoninę važiuoti ir tada jau niekas namo nebeišsiųso dabar kai tik sąrėmiai kartais užeina ir…
Man jau vandenu mazieja bet norma dar placenta senieja ir kaklesis lyg atrodo jau minkstas
kaip vandenis nubegs turbut apsiverksiu
vylmucka parašė:
Ui ui, mano vos vos patinę palyginus
Pas mane jau kaip 2 savaites tokios kojos, buna ir dar daugiau patinsta, kai daugiau pavaikstau. Na ir plius ranku pirstai irgi patine
Nusipirkau siandien spanguoliu,bet neisivaizduoju ka su jomis darytį :-D tik žinau,kad spaudima mažina. Gal tueit kokių išbandytų pasiūlymų ka daryt su jom ir kad tą rūgštis tiek nesijaustu
O kiek dabar grupių yra,nebesusigaidau,nes siandien visa dieną miegu be sustojimo tai ilgai uztrukau kol viską perskaičiau :-D jei ka lauksiu pakvietimo
o jei ne tai užteks ir šitos grupės man
laukiam leliuko parašė:
Man jau vandenu mazieja bet norma dar placenta senieja ir kaklesis lyg atrodo jau minkstaskaip vandenis nubegs turbut apsiverksiu
Verk ne iš baimės, o iš laimės. Tu dabar pati pagalvok kaip pagal tave turėtų viskas būti visai atvejais.. pasiimk lapą popieriaus ir susirašyk ką darysi, kai.... nubėgs vandenys, prasidės sąrėmiai...susirašyk nuo iki viską...
tada bus pačiai lengviau ir nereiks panikuoti, kad ką nors pamirši.
gal padės tau toks būdas tą baimę įveikti.
Mano placenta šiek tiek jau kalkėja, bet dar viskas gerai
o tau jau tiek beliko..
Lamelaa parašė:
O pas mane toks dyyydžiulis gabalas jokeliom dienom bus
dar mėgausiuos, kol lelytės nėr..po to jau stabdysiu save..
O aš pasinešiau ant greipfruktų sulčių, net drebu, kaip jų noriu.
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai