Lollyte parašė:
nu noriu... nesupykciau...bet jau kaip bus taip. jei ir berniukas gims, tetis bus laimingesnis
![]()
O kaip jums Lolita su darbeliais sekasi? Isidarbinot?
Lollyte parašė:
nu noriu... nesupykciau...bet jau kaip bus taip. jei ir berniukas gims, tetis bus laimingesnis
![]()
As kiek esu macius nestukiniu kelniu, man jos tokios baisios, kad as verciau plika sikna vaiksciosiu. Is vis man dauguma nestukiniu rube negrazus.
Beje, turiu modi du desire gymmy nerealius dzinsus, visiskai elastiniai, bet kokia ilysiu. O ir siaip nesunku rast lengvai pritaikomu drabuziu..
Lollyte parašė:
labas rytas. eina sau, katik pabudau is sapnosapnavau, kad pagimdziau mergaite, bet ji tokia didele buvo, begiojo iskart
ir taip sapnuoju, kad pati ma…
Zinai ir as daznai sapnuoju jau pagimdyta leliu. Bet tai buna tiesiog vaikas lyties nezinau ir jau kiek paugejes sapne kaip ir pas tave. Jo isvaizda gryn tokia laip mano mazytes, plaukai balti ir garbanoti kaip rukas. Viena kart sapnavau lakstanti berniuka kuris gryn kaip mano vyras vaikystej. Mes abu mazi tokie grazus buvom tai ir sapnuoju, kad musu vaikas irgi toks grazus ir mielas bus
Labas rytas,ar yra buve kam nors pasirodes kraujas bet toliau viskas gerai?vakar vakare slapinantis pasirode kraujas bet buvo sviesus,o snd ryte toks rudesnis,lb nerimauju o pas midwife vizitas tik antradieni
Bandysim skambintis kad priimtu ryt,bet cia olandijoje jie i tokius dalykus mazai demesio kreipia
Guodziu sve kad viskas bus gerai
Indronele parašė:
As kiek esu macius nestukiniu kelniu, man jos tokios baisios, kad as verciau plika sikna vaiksciosiu. Is vis man dauguma nestukiniu rube negrazus.
Yra graziu H&M
Sveika, kuo skubiau nueik pas gydytoja, kad butum rami. nesigasdink tik gydytojas tau pasakys ar viskas ok. Juk kiekvienai viskas buna kitaip. Didziausios sveikatos tau ir tavo maziukui!
Benita.B parašė:
Labas rytas,ar yra buve kam nors pasirodes kraujas bet toliau viskas gerai?vakar vakare slapinantis pasirode kraujas bet buvo sviesus,o snd ryte toks rudesnis,lb ne…
Benita.B parašė:
Labas rytas,ar yra buve kam nors pasirodes kraujas bet toliau viskas gerai?vakar vakare slapinantis pasirode kraujas bet buvo sviesus,o snd ryte toks rudesnis,lb ne…
Man buvo 6 sav, mano dviem draugem irgi yra buve irgi panasiu laikotarpiu. As ligoninej pagulejau, o jos abi ne. Vusoms viskas gerai baigesi. Bet jei daugiau krajuosi, jei dar pasirodys sviezio kraujo tai kreipkis skubiai i gyditojus ar net i greitaja pagalba.
Man kai buvo beveik 7 sav. staiga pasirode i iklota taip visai nemazai kraujingu raudonu isskyru, nulekiau pas gine kad apzetu echo,jau galvojau kad bus viskas, bet ji pazejo maziukas gyvas, sirdele plaka tik mate gimdos kaklelyje kazkokia juostele. Poto kelias dienas tepliojo rudai, tada vel staiga pluptelejo kraujo ir vel rudai patepliojo. Taip savaite prasinervavau, bet va viskas gerai, turbut ten is to kaklelio ir buvo tas pakraujavimas.
dulule parašė:
isidarbinau, tik dar laukiu, kol visas rekomendacijas patvirtins ir t.t.. manau nuo kitos savaites pradesiu
tik nezinau ar isdrisiu pasakyt kada, kad laukiuosi...
bet juk reikes, nori nenori... tokia kvaila situacija
22 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai