Beibi parašė:
Nekenkia . Tai ne scanas. Tai ultragarsas..paskaitykit google kas tai yra ir suprasit![]()
O gal gali paaiškinti skirtumą? Nes aš gal nesugebu rast, bet man abiem atvejais meta tuos pačius straipsnius apie ultragarsą/echoskopą
Beibi parašė:
Nekenkia . Tai ne scanas. Tai ultragarsas..paskaitykit google kas tai yra ir suprasit![]()
O gal gali paaiškinti skirtumą? Nes aš gal nesugebu rast, bet man abiem atvejais meta tuos pačius straipsnius apie ultragarsą/echoskopą
Tokilė parašė:
O gal gali paaiškinti skirtumą? Nes aš gal nesugebu rast, bet man abiem atvejais meta tuos pačius straipsnius apie ultragarsą/echoskopą![]()
Paskaityk, radau cia info apie echo
www.sveikaszmogus.lt/Moterims-1815-Echoskopija_nestumo_metu
Solsa parašė:
sveikute dariausi Natera tyrima esu patenkintatik brangokas..
as irgi prasysiu kad padarytu, pinigai neatsvers vaikucio sveikatos
o bet kada ji galima darytis ?
editukeee parašė:
as irgi prasysiu kad padarytu, pinigai neatsvers vaikucio sveikatoso bet kada ji galima darytis ?
Jug, kad ir ka jus suzinosit vaikucio sveikatos nepakeisit. Tik tiek, kad zinosit. Jug nemanau, kad 15sav.darytumetes aborta kazka blogo suzinojusi...
aureku parašė:
Sveikos. Jungiuosi ir aspirma vaika gimdziau ne lietuvoje, tai dabar teks susipazinti su lietuvos sistema
eisiu pas gydytoja 12savaite, tai kaip suprantu jau…
As ir eisiu va rytoj, kaip tik 12 sav. ir tikiuosi, kad darys echo. Mano vyras ejo ir kaip patvirtino nestuma (5sav. dare echo) ir dabar eis kartu. Nepakartojamas jausmas, butu savanaudiska tai atimti is tevelio, net ir 5sav. kaip pamatem abieju akys buvo pilnos laimes asaru
aureku parašė:
Sveikos. Jungiuosi ir aspirma vaika gimdziau ne lietuvoje, tai dabar teks susipazinti su lietuvos sistema
Man kai buvo beveik 11 savaiciu ir dare echoskopa dalyvavo ir vyras, tai ziurejom abu issisiepe kaip jis ten savo akrobatinius triukus isdarineja
Jausmas nerealus
munesa parašė:
Jug, kad ir ka jus suzinosit vaikucio sveikatos nepakeisit. Tik tiek, kad zinosit. Jug nemanau, kad 15sav.darytumetes aborta kazka blogo suzinojusi...
As tokios pat nuomones kaip ir tu siuo klausimu
aureku parašė:
Labas, sveika prisijungus.
Jei vyras pareiske nora,tai butinai veskis ;)
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai