Beibi parašė:
Klystat. Del dauno Prisca scanas ir kraujo tyrimas daromas nuo 11sav 5d iki 13sav 5d berods.
Taip atsiprasau, iki 14 savaites 1 dienos.
Beibi parašė:
Klystat. Del dauno Prisca scanas ir kraujo tyrimas daromas nuo 11sav 5d iki 13sav 5d berods.
Taip atsiprasau, iki 14 savaites 1 dienos.
Lollyte parašė:
as uk, nezinau, kazkaip velokai man viskas atrodo, tai galvoju gal vwl skambint ir pastrojint ten juos... nes nu sakes... patys visu pirma pamirsta, o paskui bele k…
Jie cia viską vėlai, as skambinau beveik mėnesį pries scana kad diena pasikeisti, tai bent mano ligonineje iki pat kovo neturėjo vietos, tai nebegalėjo pakeisti nes butu buve per vėlu jau... Nelabai jie cia skuba.
Zivile001 parašė:
Jie cia viską vėlai, as skambinau beveik mėnesį pries scana kad diena pasikeisti, tai bent mano ligonineje iki pat kovo neturėjo vietos, tai nebegalėjo pakeisti nes…
nu zodziu, turbut teliks tik laukt ir viskas... is kitoa puses gal ir neblogai, didesnis vaikutis jau bus, ryskiau matysis :)) tik nervina laukti...
Beibi parašė:
Del įdomumo paskaičiau, radau kad visdelto uk galima ir nuo 14-20 savaites darytis testą, jeigu negauni app iki 14 savaites, siūlo kita testą darytis, tai būsiu sumaisiusi,
Lollyte parašė:
nu zodziu, turbut teliks tik laukt ir viskas... is kitoa puses gal ir neblogai, didesnis vaikutis jau bus, ryskiau matysis :)) tik nervina laukti...
Man irgi taip toli atrodė, nes labai anksti visus laiškus gavau su visaip appointmentais, bet jau trečiadienį mano scanas!
O kurioje ligonineje registruota jus?
Zivile001 parašė:
Man irgi taip toli atrodė, nes labai anksti visus laiškus gavau su visaip appointmentais, bet jau trečiadienį mano scanas!
as vakaru londone, west middlesex hospital..
as nemanau kad cia UK bus lb didele pasirinkimo laisve.... Cia tiek nesciuju kad jiem nusispjaut tiesiog ant musu...
Kadangi ejau budama jau 4 ar 5 savaiciu nescia pas juos, tai scan gavau 12 savaitei nestumo.
Si penktadieni jau!
Tai turetu daryt testa ir del Dauno sindromo per sita scan..
Dar man atrodo jei jus jau turejot scan ir viskas buvo ok, jie nelabai skuba...yra skubesniu gal atveju pas juos
munesa parašė:
Jug, kad ir ka jus suzinosit vaikucio sveikatos nepakeisit. Tik tiek, kad zinosit. Jug nemanau, kad 15sav.darytumetes aborta kazka blogo suzinojusi...
Na visiskai tai aisku nepakeisiu, bet zinau, kad jei parodo tikimybe sirdies ligai ar kazka panasaus, tai jau nuo pat suzinojimo pradzios leliukas yra gydomas specialiais vaistais, ir tai padeda, pagerina bukle dar besivystant kudikiui pilvuke
tai geriau zinoti negu laukti nezinioje, jei tai atsitiktu
Deiti parašė:
as nemanau kad cia UK bus lb didele pasirinkimo laisve.... Cia tiek nesciuju kad jiem nusispjaut tiesiog ant musu...
turejau viena skana 5+ savaiciu.. na, manau palauksiu, niekur jau nedingsiu...
Tokilė parašė:
Tikrai neĮdomu, kokie tie keisti klausimai. Aš jau gan kvailai jaučiuos gydytojo klausdama, ar galiu skrist, depiliacijas darytis ir t.t., nors info apie tai ka…
As buvau atidejus iki 12tos savaites, dabar depiliuoju su cukrumi.
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai