Rebek4 parašė:
Bet kad pirmi tik pries 6d pasirode, nemanau, kad kiti taip greit islys![]()
Visko gali buti. Mano db 2 per savaite islindo ir Dar du db lenda.
Rebek4 parašė:
Bet kad pirmi tik pries 6d pasirode, nemanau, kad kiti taip greit islys![]()
Visko gali buti. Mano db 2 per savaite islindo ir Dar du db lenda.
Brigita__ parašė:
Mamos, o ar duodat mažyliams kokių papildomų vitaminų/ mineralų šalia vit. D ir žuvų taukų?
Mes neduodam. Net nekilo mintis
Brigita__ parašė:
Mamos, o ar duodat mažyliams kokių papildomų vitaminų/ mineralų šalia vit. D ir žuvų taukų?
Tikrai ne, net neteko girdeti, kad butu kazkas daugiau duodama, isskyrus tuos atvejus, kai poreiki nurodo gydytojas.
Brigita__ parašė:
Gerai tiem, kurie tą naują maistą su džiaugsmu priima, o va mūsų mažius nelabai valgo.
Be tyrimo patvirtinancio mg ir ca trukuma rizikinga butu duoti, nes perteklius negerai. O jei tikrai reikes, tai yra naturaliu, gine nestuno metu rekomendavo www.biofarmacija.lt/maisto-papildai/biomagnesium-300-mg/
Ir dar, nevalgiukus visada galima gudrumu pamaitinti. Pvz paberti dideliu sagu ant stalo, du dubenelius padeti ir tegul dziugauja kai saga bumt i dubeneli padaro. Taip pat skysciau pagaminti, ar moliuga su morkom, bananus su kriausem tyreles konsistencija. Muzikini zaisla ar malunsparni dainuojanti pastatyti. Pas mane jau tiek visko per 2 metus isbandyta, kad tik valgytu, ir visada tusti indeliai nuo kosiu likdavo ;)
Brigita__ parašė:
Gerai tiem, kurie tą naują maistą su džiaugsmu priima, o va mūsų mažius nelabai valgo.
Bananas magnio saltinis,o naturalus jogurtas - kalcio.Abu sumaisius i viena gaunasi skaniausias derinys.Pabandykit gal patiks mazam nevalgiukui.
105 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai