Rebek4 parašė:
Apie ka jus?![]()
Taigi darbe taip buvo kas 10 min taip ir lakstydavo to smoke,o mes dviese buvom nerukancios tai imdavom tea time?
Rebek4 parašė:
Apie ka jus?![]()
Taigi darbe taip buvo kas 10 min taip ir lakstydavo to smoke,o mes dviese buvom nerukancios tai imdavom tea time?
Rebek4 parašė:
Nu ka jus bandot yrodyti, kiek pamenu Dani39 lelius ir kiausinius ir daug ka jau valgo![]()
Putpeles kiausini mano vaikas valgo ir cia su Doc.Urbono leidimu. Siandien daviau ir vistos kiausinio trynio ant saukstelio galiuko paragauti pati valgydama.
Nesuprantu, diena geresnė pasidaro pašiepus kitą? Koks skirtumas, kas nuo kada ką duoda. Ir nesakykit, kad nerūpi, nes tam aptarti jau geri du puslapiai diskusijų skirti.
Darom ir darysim visos iki vienos savaip.
Skanios kavos ir geros dienos
aš gersiu jau antrą puoduką, nes mažoji 6 atsikėlė
Bet aš ir kartais jaučiuos, lyg vaiką badu marinčiau..
kitam forume paskaičiau, tai 8mėn jau tą patį valgo ką tėvai, ir sūrelius glaistytus, košes su sausainiais ir šokadais, blynus su grietine, apkepus visokius su cukrum ir t.t. kažinau.. aš dar nei mėsos neduodu.
Matyt kiekviena mamytė jaučia ką jos vaikutis valgyt nori.
Meddom@ parašė:
Nesuprantu, diena geresnė pasidaro pašiepus kitą? Koks skirtumas, kas nuo kada ką duoda. Ir nesakykit, kad nerūpi, nes tam aptarti jau geri du puslapiai diskusijų s…
Pasiepimai nera grazu. O kas liecia skirtuma kas ka duoda, tai dalis mamu tiesiog nezino kaip geriau... Pati kai vyresneli auginau, tai puses metu viska valge. Na cepelinu gal tik ne, bet visa kita ka mes valgem, ta ir vaikas valge. Taip mokino mamos, mociutes, gydytojos... Taip uzaugo vaikas, bet nieko gero ir nedave. Ir db yra tokiu, kurios nesuvokia kas gerai, o kas ne
o diskusijose galima rast geru patarimu.
Lūšiukė parašė:
Pasiepimai nera grazu. O kas liecia skirtuma kas ka duoda, tai dalis mamu tiesiog nezino kaip geriau... Pati kai vyresneli auginau, tai puses metu viska valge. Na c…
Labai gerai pasakėte - diskusijose
editukea parašė:
Urbonas autoritetas kažkoks?tas pats, kuris sakė pradėt primaitint nuo 4mėn ir nuo kiaulienos. Nu sorry.
![]()
Nu matot,jum juokinga kad Urbonas galbut kazkam autoritetas, o vat pvz man yra ziauriai juokinga kai mamom mazylio receptai yra autoritetas.. Nepamirskim kad mazylio receptus parase remiantis 3 lietuvos gydytoju rekomendacijom
o juk daugelis mamu taip nepasikliauja lietuvos gydytojais,nes juk jie nieko nesupranta
o vat mazylio receptai tai kaip antra biblija
3 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai