onelife parašė:
nu nelabai samone cia.mano mazylei visada silta, o zagsi daznai
po atpylimo irgi zagsi
![]()
Mano zagsi po kiekvieno pavalgymo beveik ir tikrai nemanau del to jog salta ..
onelife parašė:
po atpylimo irgi zagsi
![]()
Mano zagsi po kiekvieno pavalgymo beveik ir tikrai nemanau del to jog salta ..
Nezinau gal as blogai darau bet mazyliui mp duodu kas 2,5 ar 3val..neduodu kada jis praso nes taip butu visa diena..jis istisai ziojas jei duodu patraukia pora min ir miega bandau guldyt i lovyte vel ziojas :-)ar yra dar mamyciu kurios bando kazkokio laiko tarpo tarp maitinimu laikytis...jei matau kad vaikuciui skauda pilvuka tada duodu nusiraminimui..
irma.l parašė:
Nezinau gal as blogai darau bet mazyliui mp duodu kas 2,5 ar 3val..neduodu kada jis praso nes taip butu visa diena..jis istisai ziojas jei duodu patraukia pora min …
Nakti valgo kas 3val, diena kas 2val arba ilgesniais intervalais, jei miega
niekada maziuko nezadinu, turim sioki toki rezima. Naktis mums prasideda apie 11h, o rytas apie 8val arba 9val
Antlentynos.lt parašė:
Sveikos,
Mes vis dar sloguojam, ketvirtadieni eisim vel daktarui pasirodyt. Kadangi tempera…
Smelinuka rengiatės trumpom rankovėm? Bandau daryti ir aš tuos pratimus, bet vos pavyksta sutraukti raumenis nors kelioms sekundėms. Lyg ne mano tie raumenys būtų, bet bandysim dažniau, gal reik laiko. Nes nerimauju, ar mylintis nebus problemų, jeigu ten taip viskas istampyta
Antlentynos.lt parašė:
Sveikos,
Mes vis dar sloguojam, ketvirtadieni eisim vel daktarui pasirodyt. Kadangi tempera…
Smelinuka rengiatės trumpom rankovėm? Bandau daryti ir aš tuos pratimus, bet vos pavyksta sutraukti raumenis nors kelioms sekundėms. Lyg ne mano tie raumenys būtų, bet bandysim dažniau, gal reik laiko. Nes nerimauju, ar mylintis nebus problemų, jeigu ten taip viskas istampyta
Antlentynos.lt parašė:
As nusipirkau visiskai neturalu kudikiams skirta kokosu sviesta. Skaniai neturaliai kvepia, lengvai tepasi ir nebaisu kad ikis rankyte i burna.
Kur ji pirkot?
onelife parašė:
po atpylimo irgi zagsi
![]()
Mano šunelis ir pilvelyje dažnai zagsedavo ir dabar žaisi net kelis kart per dieną. Pavaikstom, panesioju, kol zagsi. Praeina ir duodu pienuko. Nežinau kodėl taip, bet manau nėra tau nenormalu. Nesureikaminu ir nesijaudinu
onelife parašė:
po atpylimo irgi zagsi
![]()
Mano sūnelis ir pilvelyje dažnai zagsedavo ir dabar žaisi net kelis kart per dieną. Pavaikstom, panesioju, kol zagsi. Praeina ir duodu pienuko. Nežinau kodėl taip, bet manau nėra tau nenormalu. Nesureikaminu ir nesijaudinu
irma.l parašė:
Nezinau gal as blogai darau bet mazyliui mp duodu kas 2,5 ar 3val..neduodu kada jis praso nes taip butu visa diena..jis istisai ziojas jei duodu patraukia pora min …
O jis neverkia tada kai neduodate kai jis nori? Nesaniskis kai nori ir negauna tai baisiausias dudas paleidzia...
onelife parašė:
po atpylimo irgi zagsi
![]()
Nesakau kad vien todel,maniskes abi zagsejo isrengtos,ar ismaudzius,bet esm tame kad nereikia duot vandens kai maitini mp
mantas.laura parašė:
Žagsi nes oro "privalgo"Čia seni prietarai, kad žagsi, nes šalta
![]()
Truputį krūtį ne taip paėmė ir viskas ;) ir dažniausiai kai stipriai atsirūgsta ar…
prietarai ar ne,nesigilinu,taciau visada nustoja kai uzdedu pleduka arba aprengiu.Ir isvis koks cia skirtumas kodel zagsi,kalba ejo apie mp ir vndens davima.
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai