Deena parašė:
Vakar buvo pirma diena,tai visai neblogai. Aisku,po 10 min buvimo jis visiem parode Ate ir man sake: Vaziuojambet isbuvom iki pietu. Jis labiau zirze is neturej…
O kaip atsisveikinant, lengvai paleidzia vaikiukai?
Deena parašė:
Vakar buvo pirma diena,tai visai neblogai. Aisku,po 10 min buvimo jis visiem parode Ate ir man sake: Vaziuojambet isbuvom iki pietu. Jis labiau zirze is neturej…
O kaip atsisveikinant, lengvai paleidzia vaikiukai?
o as vis negaliu apsisprest pagal koki varianta pratint vaika ar oasiimti tik ugdyma, kad butu is ryto iki pietu miego pora menesiu taip paskui ziuret ar nestabdyt ir kaip bebutu pratint greiciau miegot palikt
dviejoji todel, kad iseinu is darbo ir iki naujuju metu neplanuoju dirbt. bet aisku mastau ir tai, kad vaikui gal bus sunkiau jei po ilgesio laiko paliksiu miegot.yra gal tokiu mamyciu kur vesit i darzeli tik ugdymui? pas mus yra galimybe buti darzelyje tik 4 h.
Katty parašė:
o as vis negaliu apsisprest pagal koki varianta pratint vaika ar oasiimti tik ugdyma, kad butu is ryto iki pietu miego pora menesiu taip paskui ziuret ar nestabdyt …
Čia labai geras variantas (pusė dienos). Taip mielai daryčiau, jei darželis būtų arčiau. Dabar auto važiuoti 30-40 min, tai lūžtų, o grįžus jau be šansų užmigdyti. Matyt, išvis mažai vesim į darželį šiais metais.
Katty parašė:
o as vis negaliu apsisprest pagal koki varianta pratint vaika ar oasiimti tik ugdyma, kad butu is ryto iki pietu miego pora menesiu taip paskui ziuret ar nestabdyt …
Aš irgi manau vesčiau pusdieniui pradžioj, jei tikrai nežadat kol kas grįžt į darbą
Sokolade parašė:
As siandien pirma diena isleidau su teciu, liks siandien pietu miegoti, tai sedziu kaip ant adatu... su vyru zymiai lengviau atsisveikino, nei su manim... o man tai…
Maniškė šiandien irgi pirmą kartą miegos ten, tai savijauta panaši. Kažkoks nerimas graužia
o
Sokolade parašė:
As siandien pirma diena isleidau su teciu, liks siandien pietu miegoti, tai sedziu kaip ant adatu... su vyru zymiai lengviau atsisveikino, nei su manim... o man tai…
taip, as pradzioj nezinodavau ka veikt
o siaip pusdienis nedirbant idealu. i sporta, parduotuve ar valgyt pasidaryt ramiai gali. bet kartu ir vaiku pasidziaugt ;)
hmm sakot? tada tureciau ja spet pasiimti pries 12 h ir greit lekt namo , kad neuzmigtu masinoi..😁 vyras veztu i darzeli pakeliui i darba, bet jis vaziuoja tik po 9 h..tai nelabsi ir lieka to laiko sportui, reikalams ir tt. 😁 tai nezinau kaip buti ..atrodo jei palikciau ir miegot sazine mano nebutu rami kai nedirbu pati...😦 na matyt ziuresi apskritai kaip srksis
Katty parašė:
hmm sakot? tada tureciau ja spet pasiimti pries 12 h ir greit lekt namo , kad neuzmigtu masinoi..😁 vyras veztu i darzeli pakeliui i darba, bet jis vaziuoja tik po 9…
As pirma savaite kai pasiimdavau apie 12 (darzelis prie Vingio parko, gyvenam eisiskiu pl), tai tekdavo pajungt filmuka, nes kitaip niekaip, luzdavo.... matomai dar emocijos, aktyvi veikla nuvargindavo.
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai