lydekaite parašė:
Gali but finiso tiesioji.. tik tas skausmas turetu but su pertraukomistos gleives tai gali but ir kamstis einantis. O tai reiskia juda reikalai link TOS di…
Na tarpais praeina. Vakar rado kakleli prasiverusi 3 cm.
lydekaite parašė:
Gali but finiso tiesioji.. tik tas skausmas turetu but su pertraukomistos gleives tai gali but ir kamstis einantis. O tai reiskia juda reikalai link TOS di…
lydekaite parašė:
Oo sportiniu sokeju kokie judesiai... turim savo tarpe kelis vyrus sokejus tai oj oj.. ne tiek kad kunas bet nu ta plastika ju.. o jei dar pakviecia sokt tai jauciu…
As maza budama lankiau tokius sokius... Iki siol i tuos vyrus ziuriu su dideliu susizavejimu ir galeciau net teigti, didele aistra
o istekejau uz vyro, kuris dirbo barmenu, kai susiejom... Moka ausytes uzciulbet jie irgi neprastai
channele parašė:
Jau jums link finiso
man po kaklelio patikrinimo prasidejo pamaudenimai,po to nakti apie puse 4 saremiai kas 5min,o 7.52 jau tudejau aavo dukeyte
Pas mane vyras irgi moka pakalbet
tik va keista profesija - chorvedys, logistikos vadybininkas
lanke sokius pramoginius vaikystej ale tik vaikystej. Bent galiu teoriskai pasigirt kad lanke
o va pianinu kai skambina mmm... man labai seksualus vyrai kurie groja pianinu. Ir as groju.. tai abu kai susedam galo nesimato
"o zinai ta daina?, nu atspek kas cia per daina... o sita gera klausyk.. davai sudainuojam ta "
Mano vyras nei vienam mano apsilankyme pas gydytoją nebuvo kartu
amžinai ne ta pamaina pakliūdavo, tai ką daryt, matau ir aš kai kitos atsiveda, eina kartu, žiūri, nu gražu, atrodo, kaip to vyro nebūtų, o aš visada viena
gal tik liūdna kiek, bet aš ir pati per dantį vyrą patraukiu, kad niekuo nesidomi, bet jis pas mane mažų vaikų net nelabai matęs, vienas augęs, tai aš manau, pas jį ir su jausmų rodymu problemų kyla,nelabai jis žino kaip čia elgtis, kas čia bus, aš jį tiks stengiuosi nuteikt, kad bus visko,o kiek kartų pilvą paklostė, tai eitų suskaičiuot,švelnumu ir nepasižįmi, bet visumoje, tai kalba, kad laukia leliuko, tai manau čia kiekvienas labai skirtingas yra
Atsisėdus tikrai neraudu, gal tos meilės ir daugiau norėtųsi, bet yra kaip yra, nėra čia ko skųstis per daug
man tik kažkaip krūtinę ir spenelius skauda, priešpienio nėra, bet jau toks nemalonus jausmas, gal jau kaupiasi darbui
channele parašė:
Na jis kada nori dirba nori ne. Nakti apsipykom isdejo i suns dienas kam ponaiti pazadinau nes laike prispaudes sakau einu i wc paleisk tai kai pradejo rekt isejau …
Tik jau nusiraminkite, ne visi vyrai turi tevystes jausma, pas kitus ateina kaip pamato leliuka
mes kartais nepagalvojam gal ir musu vyrai kokiu rupesciu turi , bukim atlaidesnes ..
v.augustina parašė:
Mano vyras nei vienam mano apsilankyme pas gydytoją nebuvo kartuamžinai ne ta pamaina pakliūdavo, tai ką daryt, matau ir aš kai kitos atsiveda, eina kartu, ži…
Maniskis pilva liecia minimaliai. Jam nejauku kaip guliu uz nugaros ir leliukas spiria. Jis net kruptelna. Kai pradedavau bambet, kad jis manes neliecia, neglosto pilvo atrezia - kai gims tada ir ciupinsiu
echo buvo du kartus. Pirma 13sav.viskas ok, lyg ir be problemu. Kitasyk buvo 19sav.ir labai sustresavo, o isejes is echo pasake "nepyk, neisiu i echo daugiau. Ir gimdyme nenoriu buti" bet jis sustresavo kai matavo leliuka, skaiciavo pirstukus, ziurejo ar normoj viskas. Tas ji sokiravo. Kad ciut nealpo, kad tik tam beibiui viskas gerai butu
tad visi vyrai skirtingi
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai