Marr parašė:
O crocsai "lievi"? ? klausiu, nes planavau pasicekavint, bet dar nepaspejau![]()
Crocsuose labai kojyte prakaituoja. Kiek turejau didesniajam. Ir i darzelius buna kas ideda vietoj basuciu, tai aukletojos iskart pamenu uzdraude.
Marr parašė:
O crocsai "lievi"? ? klausiu, nes planavau pasicekavint, bet dar nepaspejau![]()
Crocsuose labai kojyte prakaituoja. Kiek turejau didesniajam. Ir i darzelius buna kas ideda vietoj basuciu, tai aukletojos iskart pamenu uzdraude.
Vaivute parašė:
O man kaip tik geriau atvirais pirsciukais... atrodo ne taip silta, nesiremia pirstas ten i tas odasir niekad nera nusibalnojus pirsciuku
svarbiausia- patoguma…
Pirstukus kad dengtu visi rekomenduoja, o batukai turi buti siek tiek didesni( o ne tik tik) kad butent nesiremtu odos ir t.t nes einant vistiek pedute pasislenka i prieki
kad nenusibalnojo pasiseke ;)
Airra_me parašė:
Mamos, ar jau sodinat ant puoduko? Man drauges uzsimine, kad pratint reikia nuo to laiko, kai tvirtai sedi.. tai ir sedam.. pasedim, pasijuokiam, pastenim.. tada uz…
Mano mama jau ragina mus sėst, sako, jau reikia pratint
turim puoduką, bet dar nesodinau... Pasišnekėjau su kaimynę, tai sakė nereikia nuo mažens pratint, nes paskui ateina toks periodas, kai nenori ant puoduko sėdėt... Tai net nežinau, kuo čia tikėt
merdzina parašė:
O jau ropojo iki tol?
Tik dabar paskaičiau komentarus.... taip, jis nuo penkių mėnesių ropoti pradėjo... dabar jis jau pasileidęs pastovi ilgai (apie 20sekundžių drąsiai) ir pirmus žingsnių jau paėjo (pora sykių). Stojasi visur įsikibęs, eina aplink sofas, stalus, kedes.... Ir ropoja taip greitai, kad vos pagaunu... ? jau sunku darosi... Turi šešis dantis. Ploja, mojuoja ate ate, sako apa... bet va košias labai prastai valgo... mamos pienas skaniausias.... Tai nieko nebepavyksta nuveikti...?
riesinuke parašė:
Negalima vaiko 7men vedziot.nera sutvirtejas stuburas.neskubekit gyvent
O jūs nejuokinkit su tokiais komentarais. Mano vyras teisingai atsako tokiems išminčiams:"nejaugi vaikui padnoškias pradėti kišti?". Mano dičkis tiesiog stiprus, kiekvienas savaip vystosi, aš jo nei į vaikštynę dėjau, nei vedžiojau, nei sodinti pati nesodinau, jis viską pats pradėjo anksti.... pradėjęs ropoti, jis pats į sofa įsikibęs pradėjo stotis, o su laiku ir vaikščioti aplink. Tuomet tik pradėjau kartas nuo karto į vaikštynę dėti, nes taip saugiau, kol pvz turiu į tualetą nubėgti... suprantu, kad per anksti specialiai vaiką statyti negalima, bet jeigu jis pats bando stotis, tai jo niekaip neparversi.. Net kvaila teisintis...
Marr parašė:
Kroksuose, kiek zinau, labai koja prakaituoja... taip pat ju nera su tokiu tvirtu uzkulniu ir viduj su tuo iskilimu, kuris rekomenduojamas
Padarelis parašė:
Pirstukus kad dengtu visi rekomenduoja, o batukai turi buti siek tiek didesni( o ne tik tik) kad butent nesiremtu odos ir t.t nes einant vistiek pedute pasislenka …
Tai visada mes didesnius perkam
nes jei tik tik tai trb kas men tektu keist
dijaviko parašė:
Kaip saunu kai vaikuciai jau patys atsistoja, manoji tai tinginiuke, dar pati neatsiseda, nors sedi labai gerai, pasilenkia pasiima zaislus, vartosi, duodi pirstuku…
Musiske neatsiseda. Buvom vakar pas kinezaterapeute, silpni soniniai pilvo raumenys. Parode, kaip sportuoti. Dabar ir sportuosim. Nelabai patinka jai, nes daug pastangu reikia, sunku, tai pyksta..
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai