Marr parašė:
Maniskis darzovem nesizavejo pradzioj, todel daviau kosiu, o jos labai patiko![]()
As tai manau, kad vien jau tas faktas, kad nera vienareiksmisku rekomendaciju (vie…
Tai daug kas mėsą duoda ragauti septintą gyvenimo mėnesį
Marr parašė:
Maniskis darzovem nesizavejo pradzioj, todel daviau kosiu, o jos labai patiko![]()
As tai manau, kad vien jau tas faktas, kad nera vienareiksmisku rekomendaciju (vie…
Tai daug kas mėsą duoda ragauti septintą gyvenimo mėnesį
žvaigždėbevardė parašė:
Tai daug kas mėsą duoda ragauti septintą gyvenimo mėnesį![]()
Na mums net rekomendavo nuo 7 men?
daivam04 parašė:
Tai taipdar klausimas, lietuvoje kudikiam hemoglibina tiria pagal programa kokia, ar pacios prasote?
As pati prasiau, nes jam nebuvo dar 6men., bet lyg 6men visus pacekina
Marr parašė:
As pati prasiau, nes jam nebuvo dar 6men., bet lyg 6men visus pacekina![]()
Mes praėjusią savaitę buvom pas gydytoją (suėjo 6 mėn.), tai nei žodžiu neužsiminė apie kraujo tyrimą
granta parašė:
Zinoma, as tik pasidalinau savo ziniomis kaip kudikio organizmui yra geriau, nes kazkaip nepratus vadovautis vien: "as zinau kas geriausia mano vaikui", nes tada ti…
Sitam forume daktarai ir ju rekomendacijos nulis pries mamas
jos zino geriau !
Padarelis parašė:
Sitam forume daktarai ir ju rekomendacijos nulis pries mamasjos zino geriau !
![]()
Man tik keista kodel pasidalinus ziniomis prasideda visi "as geriau zinau". Toks jausmas, kad pasidalinimas patirtimi yra kazkoks isakymas. Duok Dieve kazkam pagelbes, o jei kazkas daro kitaip tai valio, ju reikalas juk. As uz taika pasaulyje
granta parašė:
O galiu paklausti kodel visos grudus ryte duodate?![]()
Aš duodu ryte darzoves arba darzoves su grudais, lesiais, o vakare grudine su vaisiais. 3-ia diena per piet mesa su darzovem arba kruopom
merdzina parašė:
Mes praėjusią savaitę buvom pas gydytoją (suėjo 6 mėn.), tai nei žodžiu neužsiminė apie kraujo tyrimą![]()
Mes vakar buvom 7men apziurai,irgi dar jokio kraujo tyrimu nedare ir nieks nieko. Jau tikrai kartais atrodo kad mamos pacios turi sugalvot kada kokie tyrimai?
13 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai