Umiga parašė:
O kaunietes mamos, kur perkat mesyte vaikams?![]()
Kadangi mano tevai kiekv svtgl i vilijampoles turgu vaziuoja, tai jie mesa rupinasi
o gal zaliakalnio... reiks paklaust
Umiga parašė:
Kadangi mano tevai kiekv svtgl i vilijampoles turgu vaziuoja, tai jie mesa rupinasi
o gal zaliakalnio... reiks paklaust
Umiga parašė:
Mums triusi tai mociute is kaimo suveike
Vaivute parašė:
Kadangi mano tevai kiekv svtgl i vilijampoles turgu vaziuoja, tai jie mesa rupinasio gal zaliakalnio... reiks paklaust
![]()
O kaip ten su mesa yra? Parvezta is Lenkijos ar normaliai eko mesyte?
Man tai kažkaip visai neskauda, jei ir veganu bus, svarbu sveikas. Kažkaip dar mes neįlipę į normalų primaitinimą... Daug ko dar neragavęs, ne kasdien normaliai valgo. Vieną dieną suvalgo po 120ml, kitą dieną paragauja, trečią suvalgo 70ml, ketvirtą net neragauja... Per dieną keliavom, negavo košės, nieko nesakė
tai pas mus dar matyt mp pakanka.
zaliasbriedis parašė:
Man tai kažkaip visai neskauda, jei ir veganu bus, svarbu sveikas. Kažkaip dar mes neįlipę į normalų primaitinimą... Daug ko dar neragavęs, ne kasdien normaliai val…
Ir pas mus tokia tvarka, kaip pas jus ;D tai viena diena neduodu, tai kita diena duodu gabaliukais, kurie lekia ant grindu arba buna padaryta kose tarp pirstuku ;D kelissyk daviau ir tyres pavidalu paziuret, kaip valgys. Na, tai daugiusiai 30g suvalge... ? bet dar tik kelios savaites primaitinimo, vis dar pazindinames
net ir tikslaus grafko nera. Kartais per pietus, kartais po pietu gauna kazko paragaut :))
Umiga parašė:
O kaip ten su mesa yra? Parvezta is Lenkijos ar normaliai eko mesyte?
Ten tevai kur perka tai atseit lietuviska
bet teisybes vis tiek nesuzinosi
zaliasbriedis parašė:
Man tai kažkaip visai neskauda, jei ir veganu bus, svarbu sveikas. Kažkaip dar mes neįlipę į normalų primaitinimą... Daug ko dar neragavęs, ne kasdien normaliai val…
Nu joa, kai tokio amziaus, bet kai Urtei 4.5m tai nervuoja
kolkas nieko netruksta organizmui, bet neaisku kaip bus veliau
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai