Vaivute parašė:
O jo pardese yra pirkt? Nes kazkaip lyg ir nemaciauo idomu skonis dar ar normalus jo
![]()
Yra baltarusijoj ir per skelbimus. Maniske geria bellakt HA tai skonis normalus
Vaivute parašė:
O jo pardese yra pirkt? Nes kazkaip lyg ir nemaciauo idomu skonis dar ar normalus jo
![]()
Yra baltarusijoj ir per skelbimus. Maniske geria bellakt HA tai skonis normalus
Vesta2 parašė:
Maniske po 180-200ml![]()
o mes 100 - 150 g... tai čia panašai ar nelabai
viktorija.93 parašė:
Per skelbimus ieskokit. 3.50 mokumano su juo nustojo atpylinet
o kitu isvis jokiu negeria dabar. Tai va jei idomu iskokit skelbimuose prekiauja tie kas i ba…
Aciu, bandysiu ryt skambint, kad atveztu
Vaivute parašė:
Kas vaikuciams duodat pm, kokius naudojat? Nes mes daug isbandem ir vis atpilineja... tik lenkiskas tiko, bet dbr nevaziuojam ten:))
Aš iš pradžių bandžiau aptamilį duoti. Nevalgė nei pro kur. Paskui kažkodėl nusprendėm pabandyti Bebi. Nežinau, nelabai gilinausi į jo sudėtį, bet mums tiko
tiesą sakant, tuo metu buvau dideliam strese dėl maitinimo, todėl labai džiaugiausi, kad vaikutis valgo ir jo neberia, todėl kito mišinuko net neieškojau
Vaivute parašė:
Ta prasme i darzovienes itraukinet kruopas? Cia atseit mesa su kokiais grikiais ar makaronais ir kokiu brokoliu? Ar kaip?![]()
Teip
Mazhiukas parašė:
o mes 100 - 150 g... tai čia panašai ar nelabai
![]()
O tuos 100-150 g mažylis suvalgo iškart, t.y. vienu prisėdimu? Nes aš kažkaip tik 60-80 g tesumaitinu... Daktarė sako, kad turėčiau duot vandenuko atsigert ir po kiek laiko vėl bandyt sumaitint iki to 100 g, bet man kažkaip keistai tas gėrimas valgant skamba... Aš duodu mp ir valgymas baigtas
Bet matau, kad tas košės kiekis nedidėja... Įdomu, ar negerai darau su tuo mp, ar reikia tiesiog palaukti, kol vaikas savaime pasieks tą 100 g...
L---- parašė:
O tuos 100-150 g mažylis suvalgo iškart, t.y. vienu prisėdimu? Nes aš kažkaip tik 60-80 g tesumaitinu... Daktarė sako, kad turėčiau duot vandenuko atsigert ir po ki…
Man gydytoja sake vandens visai neduot, kiek nori atsigert - atsigeria mp. O del koses, kiek suvalgys tiek gerai, gi iki metuku mp pagrindas.
Mano tai valgus labai, bet ziurint ant kokios nuotaikos pataikau, jei gera tai 140-180 suvalgo, jei bloga 60-90.
Mp po to atsigeria tiek pat, nesvarbu kiek koses buna suvalges (turiu omeny, tiek pat laiko siurbia
)
Aj, dar del gerimo valgant - apsunkinamas virskinimas, kiek zinau ;)
L---- parašė:
O tuos 100-150 g mažylis suvalgo iškart, t.y. vienu prisėdimu? Nes aš kažkaip tik 60-80 g tesumaitinu... Daktarė sako, kad turėčiau duot vandenuko atsigert ir po ki…
Naniskis tai nori vandens valgydamas. Nedaug jo aplamai isgeria per diena, bet valgant matau, kad kose prastai ima ir vis mala liezuveliu. Duodu vandens, atsigeria ir vel kose gerai eina. Suvalgo iki 120 ml. Grudiniu 60-80 ml. Maitinu mp.
L---- parašė:
As manau, kad jus kaip tik teisingai darote, nes tai ir yra PRImaitinimas - duoti, kiek truksta be mp. As pvz, vakar nespejau ryte isvirt koses, ejom i kavine, ten daviau 90 g tyreles, grizus pieno, ziuriu po pusval vel jis burzgia, reiskias jam jau tikrai nebeuztenka vien pienuko, bet tikrai juokinga manyti, kad kiekvienam taip ir neuztenka 100 ml, vienam gal reikia 50 ml, kitam ir 150 ml. Vienas sveria 7 kg, kitas 10 kg, juk abieju skrandzio talpa skirtinga...
Wassermelone parašė:
As manau, kad jus kaip tik teisingai darote, nes tai ir yra PRImaitinimas - duoti, kiek truksta be mp. As pvz, vakar nespejau ryte isvirt koses, ejom i kavine, ten …
Pritariu
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai