Vaivute parašė:
Mano 7 men kudikispasirodom:))
Labai graži śeimyna!
Duodat duonos mažiukei?
aš noriu ir bijau
Vaivute parašė:
Mano 7 men kudikispasirodom:))
Labai graži śeimyna!
Duodat duonos mažiukei?
aš noriu ir bijau
Mazhiukas parašė:
Labai graži śeimyna!
Duodat duonos mažiukei?aš noriu ir bijau
![]()
Kazkada daviau ne kampa tai atemiau greit, o vakar daviau, maciau pilna burna valge, tik viena gabaliuka isimiau, bet siaip sukramte be dantu:))
Vaivute parašė:
Kas vaikuciams duodat pm, kokius naudojat? Nes mes daug isbandem ir vis atpilineja... tik lenkiskas tiko, bet dbr nevaziuojam ten:))
As irgi duonytes duodu, bet i ta spec.soske tik kol kas, labai jam ta rugstele patinka
as siaip daugiau mp maitinu, misinuka duodu tik kartu su kosem, o naudojam Tutteli, kiek ziurejau, jo sudetis beveik identiska Aptamiliui, tik geroookai pigiau
o pvz., pirkau as jam baisiai ekologiska Topfer, tai spjaude kaip paskutini šš
vyras sake, kad kur nespjaudys, kai karve atsiduoda... Niekaip as jiems neisaiskinau apie ta ekologija...
Marr parašė:
As irgi duonytes duodu, bet i ta spec.soske tik kol kas, labai jam ta rugstele patinkaas siaip daugiau mp maitinu, misinuka duodu tik kartu su kosem, o naudojam…
Mes anksciau davem tutteli, bet dermatologe sake, kad nors ir sudetis identiska beveik aptamiliui (ta irgi pastebejau), bet vienas labiausiai sukelianciu alergiju yra, nes B grupes lygtais vit daugiau, kai pakeotem ir dermatitas pagrazejo
bet cia sveikiems trb neaktualu. Nes dbr nan ha naudojam, bet pradejo atpilinet kai pradejom 2nr duoti. Aptamil ha skonis tragiskas, nevalgydavo, nes kartus, bebi nr 2 labai kakaluzinti pradeje buvo (gali but, kad laktozes netoleruoja). Duodu ir fluxidin ar kazkoki ten vaistuka, bet nlb padeda... lenkiskas kazkoks buvo super, 70zlotu uz 800g, tai nei atpilinejo, nei kakaluzinosi ir veidukas buvo grazus.. bet cia reik arba daugiau jo nusipirkti arba daznai vaziuoti i lenkus
ir nzn ka dar pirkti
Vaivute parašė:
Kas vaikuciams duodat pm, kokius naudojat? Nes mes daug isbandem ir vis atpilineja... tik lenkiskas tiko, bet dbr nevaziuojam ten:))
Bellakta meginot?
viktorija.93 parašė:
Bellakta meginot?
Mano pirmasis iki 10men atpylinejo tai bellaktas puikus buvo variantas
viktorija.93 parašė:
Bellakta meginot?
O jo pardese yra pirkt? Nes kazkaip lyg ir nemaciau
o idomu skonis dar ar normalus jo
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai