taju1 parašė:
Beje norejau paklausti. Nes pas daktare tik pirmadieni.
Man issoko gerpesas ant nosies ir gerkle truputi skauda.. nezinot tas gerpesas nes…
Jei ne ant lytinių organų, tai sako, kad nieko labai baisaus net ir nėštumo metu
taju1 parašė:
Beje norejau paklausti. Nes pas daktare tik pirmadieni.
Man issoko gerpesas ant nosies ir gerkle truputi skauda.. nezinot tas gerpesas nes…
Jei ne ant lytinių organų, tai sako, kad nieko labai baisaus net ir nėštumo metu
sandramar parašė:
na ka einu pusryciauti. pana mokykloje. paziuresiu gal koki filma.
Dukrai ne vasaros atostogos?
mes no gyvenam tai maniskiai 2 men turi atostogu.iki vidurdienio parpia
sandramar parašė:
mes uk. liepos 20 pask diena ir atostogis. jie cia eina ilgai .
O tiesa, kad nuo 4 metų privalo lankyti mokyklą? O gal darželis čia skaitosi. Na bet, kad privaloma?
Gabija Mackeviciute parašė:
Bus Ema![]()
Ema arba Atene
Joringė parašė:
O tiesa, kad nuo 4 metų privalo lankyti mokyklą? O gal darželis čia skaitosi. Na bet, kad privaloma?
taip tiesa nuo 4 m mokykla.
Mamonas parašė:
Gerai apmąsčiau visus už ir visus prieš.. nuspręndžiau, kad vaikas yra visų svarbiausias ir dėl tokių vyrų nėra reikalo ardytis ir gadintis sau pačiai nervus.. aišk…
Kartais prarasti reiskia atrasti. Sitas zmogus, kad ir jusu vaiko tevas, nevertas nei vieno is jusu. Teisingai kazkuri mama rase, kad esat jam patogi ir tiek. Siulau atrasti savy jegu situacija keisti, nes kitaip rizikuojate likti labai ilgam laikui su juo, o per ta laika tokiu savo elgesiu jis, jei jam dar nepavyko, tikrai prives jus prie to, kad tikrai imsite manyti, kad esate prastesne uz jo mergses, niekam nereikalinga, negabi, negrazi, prasta mama ir moteris, niekas jusu neims ir panasiai. Ar jums to reikia?
Patikekit, zinau, ka rasau, nes man pastojus maniskio giesmes apie vienisas Kaledas ir kaip jis noretu seimos pakeite mano trukumu ieskojimas ir iskelimas, kad uzmaskuotu nenora prarasti savo kazkokios pseudolaisves. Kiekvienam zingsny atsirado priekabes: ne taip ir ne ta pasakiau prie jo draugu, ne taip sedejau, ne ten padejau ta ar ana, as viska per daug sureiksminu del piniginiu dalyku (o kaip gi kitaip, iki siol nei centu neprisidejes prie kraitelio ruosimo, o verke, kad desimt metu lauke sito vaiko). Galu gale idejo savo buta ir masina pardavimui, kad man kilus norui is jo pareikalaut alimentu, nieko neturetu (nesupranta stuobrys, kad visi koziriai mano rankose). Galiausiai as vienu metu buvau pradejusi tiketi juo, kad as is tikruju niekam tikusi. Bet kai vienadien buvo prisistates pas mane i namus padeti uznesti viena balda (gyvenu 5a) ir kai as nutariau perlipti per save ir pripazinti (!), kad gal is tikruju kiek tirstinau spalvas ir per daug ji spaudziau (o, sventas naivume), tas tasugebejo istart: "tai kad tu viska sugadinai". Va tada man atsiriso viskas, jis sitais zodziais tarsi mane paleido ir nutariau, kad gana. Su juo salia as dar vienisesne, nei be jo, tai kam man jis? As ir taip turiu suni, turesiu vaika, kam man dar ir kraugerys namie?
Paprastai nei sita, nei kitomis temomis nedaugzodziauju, bet paskaiciusi jusu postus neistveriau. Negaliu ramiai skaityti kaip jauna, stipri moteris viesai prisipazista pralaimejusi ir susitaiko su kuilio (negaliu kitaip vadinti to individo) issidirbinejimais. Paleiskit jus ta zmogu, po metu kitu, kai issilaizysit zaizdas, pritaruksit teisinga zmogu, o sitas nusigraus nagus vienadien, pamatysit ('cause karma is a bitch).
Paskaitykit Ilzes Butkutes blog'a internete, issivalykit klaidingas nuostatas, ypac lieciancias jus pacia ir bus lengviau. Man jos postai labai padejo, tikiuosi, ir jus jie isves i dienos sviesa. Neturim ir neprivalom taikstytis su neteisybe.
O del busto - visada rasit, kas pades, apsizvalgykit. Galu gale yra neplanuotasnestumas.lt, is bedos galit kreiptis ten. Ar grizti pas tevus (jei santykiai geri).
Prasau neisizeisti del mano issakytu zodziu, as linkiu tik gera. Palinkekit sau gera ir jus ir pamatysit, kaip viskas ims keistis.
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai