Sanga parašė:
As gimdziau ketvirtadieni cia, 2 skyriuj nesitariau su nekuo, geriau ir buti negalejo, komplikuotas gimdymas buvo, bet komandq super profesionali ir konkreti. Likau…
Sveikinu, labai smagu, kad viskas gerai
Sanga parašė:
As gimdziau ketvirtadieni cia, 2 skyriuj nesitariau su nekuo, geriau ir buti negalejo, komplikuotas gimdymas buvo, bet komandq super profesionali ir konkreti. Likau…
Sveikinu, labai smagu, kad viskas gerai
Kleckiuk parašė:
Ačiū, Sanga, tikiuosi savaime sulauksim ir nereikės gultis į ligoninę![]()
Labai labai to linkiu
! Neaisku kaip vyks pats gimdymas bet vien tas naturalus prasidejimas gimdymo yra kazkas wow! Lakstymas, mini panika, susijaudinimas ir zinojimas kad namo dviese nebegrisit..
!
Sanga parašė:
Man galvute nebuvo isistacius ir gimdymo ir gimimo metu, taip kad irgi ne rodiklis ;) dabar jusu vaikelio ir lazdlaur laukiu labiausiai!!!! Linkiu abiems greici…
ačiū, aš tai nujaučiu, kad teks man skatinti
o Jums gimdymas pačiai prasidėjo ar teko skatinti?
Sanga parašė:
Labai labai to linkiu! Neaisku kaip vyks pats gimdymas bet vien tas naturalus prasidejimas gimdymo yra kazkas wow! Lakstymas, mini panika, susijaudinimas ir zin…
Jo, aš to labai laukiu, noriu tos panikos
Kažkaip durnai gal skambės, bet noriu ir tų sąrėmių, kurie praneš, kad JAU ar vandenukų nubėgimo
Filmų per daug prisižiūrėjusi konkrečiai
Kleckiuk parašė:
Mūsų irgi įsitačius, tik nieko nežinau dėl kaklelio, nes mano ginė nenori lįsti be reikalo ten. Pirmas, tai irgi žalia visiškai visais klausimaisO dėl draugo da…
Mano vyras tai nori, aš irgi noriu, kad dalyvautų, bet žinot, gimdymo metu tie norai gali ir pasikeisti mano
o skausmo irgi labai bijau, tai, manau, kad tikrai gimdysiu su epidūriniu
Aneliuke parašė:
Mano vyras tai nori, aš irgi noriu, kad dalyvautų, bet žinot, gimdymo metu tie norai gali ir pasikeisti manoo skausmo irgi labai bijau, tai, manau, kad tikrai gi…
Pirkot tą epidiūrą ar tikitės, kad patys duos? Nes esu girdėjus, kad daug kur neduoda, turit savo turėti. Aš šiaip neplanuoju jo naudoti ir neturiu, bet Dievas težino, kas man užsišvies gimdant.
Ausra.. parašė:
Iki nestumo buvo 50 kg, pries gimdant 63 kg. Nukrito iki 55, galetu taip ir sustotinuo maitinimo lb krenta
Daba įdomu pasidarė kiek man nukrito
jaučias mažesnės apimtys, bet įdomu kiek
Sanga parašė:
Man jinai sianakt kabejo ant kruties nuo 23 val iki 5 ryto, istrauki ir rekimas!!! Soskutes neima, o paskui nuo 5 iki 11 miegojo. Grynai kaip ir buvo pilvo rezime, …
Sanga, matyt, kad Jusu vaikui kaip ir dar keliems diena su naktim susikeite - pilve jiems visad tamsu budavo. Man sake diena migdyt prie neuztrauktu uzuolaidu ir nekurti dirbtinai tylos, kad vaikui nebutu pacios geriausios miegojimo salygos diena. Na, ir zadint, bet mano nepazadinama grazuole. Tai, mums per savaite, mazdaug atsiverte diena ir naktis atgal.
Bet, "paguosiu" - tokiu naktu dar bus ateity, mano mergaite sianakt
Aneliuke parašė:
ačiū, aš tai nujaučiu, kad teks man skatintio Jums gimdymas pačiai prasidėjo ar teko skatinti?
![]()
Prasidejo paciai bet pries tai jokiu zenklu nebuvo, Nei paruosiamuju nei maudimu. Tiesa, ir ryto ta diena buvo du ar trys paruosiamieji. Skatino tik paskui jau gimdymo metu. Taicdar nelaidokit vilciu ir jus
na bet jei reikes skatint tai reikes. Svarbu vaikuciuicbutu viskas gerai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai