Sanga parašė:
Mes lankom 2k per sav. Jai smagu ir man smagu, tai ko gi netikiuosi kad pamils baseina ir nores lankyt
![]()
O nebijoti peršalti? Man kažkaip baisoka tokių metų laiku baseiną lankytojų.
Sanga parašė:
Mes lankom 2k per sav. Jai smagu ir man smagu, tai ko gi netikiuosi kad pamils baseina ir nores lankyt
![]()
Laura_R parašė:
Taip pasake??? Virsune :))
Pabandykit įsivaizduot mano ir vyro reakciją
jurgita.pukute parašė:
O mankštinantes poliklinikoj ar kur privaciai?
Nu kolkas siunte daktare tai laikysim poliklinikoje, bet veliau ziuresim jei reikes tai eisim privaciai arba bandysim i baseina jei daktare leis... nes dabar neleido musu
Joliene parašė:
gal kam reikia treniruoklio 5mins shaper? kur dbr per top shop reklamuoja, galiu parduoti pigiau-naujas,yra garantija galiojanti
Pridesiu ir as. Mes irgi turim,norim atsikratyti
o kodel parduodat?
sau5 parašė:
turiu 10 metu patirties su baseinu vaikui. Maniskis pradejo lankyti nuo 5 metu nes chirurgas pastebejo, kad krypsta stuburiukas ir patare lankyti plaukimo treniruot…
Maniskis irgi vandensvidi lanko, nu ,bet tiek karpu ant pedu ir tarp pirstu parsinese is ten, kad net paeiti negalejo, tai dabar visa men gydem, bet pavydem, nei 1 neliko. Nuo vasario vel lankys, tai nezinau kaip vel bus
jurgita.pukute parašė:
Kazkodel daug kas galvoja kad po baseino persalti lengvai yra. Juk po baseino nepuoli iskart i lauka. Kol apsirengi kol pamaitini pati arbatos isgeri ir praeina min 30min
mes nuo gruodzio lankom per visus salcius ir vejus ejom. O po baseino dar ir lauke pora valandu miega. Klausiau daktares ar galima, sake jokiu problemu tik kad galva nebutu slapia ir aprengtas
zmama parašė:
Maniskis irgi vandensvidi lanko, nu ,bet tiek karpu ant pedu ir tarp pirstu parsinese is ten, kad net paeiti negalejo, tai dabar visa men gydem, bet pavydem, nei 1 …
O tai kur tu karpu prisigaude, gal be tapkiu vaiksto baseine?
zmama parašė:
Maniskis irgi vandensvidi lanko, nu ,bet tiek karpu ant pedu ir tarp pirstu parsinese is ten, kad net paeiti negalejo, tai dabar visa men gydem, bet pavydem, nei 1 …
Nupirkit pedu dezinfektanta cutasept feet, kad apsipurkstu po baseino, buna pirkti vaistinese.
zmama parašė:
O kaip gydet?
25 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai