Zmonaiene parašė:
Kuri matuojat temperatura su bekontakciu Microlife, braukt reikia i sona?![]()
Nu, kad ne
Zmonaiene parašė:
Nu, kad ne
Zmonaiene parašė:
Instrukcijoj turi but tiksliai parasyta
to kur mes turim braukt nereikia
zmama parašė:
Na, mamukai, ar jau galvojat apie maitinimo kedutes ir vaikstynes, o gal jau turit, pasidalinkit patirtim![]()
Mes palikimu gavom Ikea kedute
visiems draugams sake jinai labiausiai pasiteisno
zmama parašė:
Dekui uz rekomendacijas, tik bijau, kad nelb juo ten naudosis, nebent kaip i namus parvaziuos bus galima papurksti.
Tikrai slykstu
viena kita tai dar nieko, bet kai tiek daug, vajei..o tai tuose baseinuose chloro nenaudoja?
zmama parašė:
Na, mamukai, ar jau galvojat apie maitinimo kedutes ir vaikstynes, o gal jau turit, pasidalinkit patirtim![]()
Mes pirksim is ikea ta balta plastikine. Abi seses joje savo vaikus uzaugino - jokiu nusiskundimu, tai ir mes ja pirksim.
jurgita.pukute parašė:
O nebijoti peršalti? Man kažkaip baisoka tokių metų laiku baseiną lankytojų.
Po uzsiemimo rekomenduojama maziausiai 30 minuciu oabuti patalpoj pries iseinant i lauka, mes dazniausiai uztrunkam 45 minutes, kartais ir valanda su susimokejimu, tai kazkaip nebaisu. Kol kas automobili pavyksta netoli pasistatyti, bet net jei ir reiktu paeiti siek tiek, manau, nepersaltu. As ta diena nebeeinu jau i lauka, grizus namie miega.
zmama parašė:
Dekui uz rekomendacijas, tik bijau, kad nelb juo ten naudosis, nebent kaip i namus parvaziuos bus galima papurksti.
Aciu! Reiks ir man ten apailankyti, nes irgi kazkur oasigavau sita geri
_Brashke_ parašė:
Tikrai slykstuviena kita tai dar nieko, bet kai tiek daug, vajei..o tai tuose baseinuose chloro nenaudoja?
Naudoja, bet cia viena dazniausiu odos ligu baseinuose pasigaunamu, nes vis tiek kazkur kazkada gali basas atsistoti. As tai kazkaip ramiai ziuriu i tokius dalykus - nereiks kojos nupjauti, juk. Gal ir ne fainiausias dalykas, bet lengvai isgydomas.
W2ee parašė:
Aciu! Reiks ir man ten apailankyti, nes irgi kazkur oasigavau sita geri![]()
As kazkoki vaistinej esu pirkus skysti kur 1k per savaite tept reik. Ten acto pagrindu, man kadais padejo per 4k isnaikinau. Jei idomu koks vakare galesiu paziuret firma
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai