laurushis parašė:
Kai jusu mazyliai nemiega, ka veikiat ar prasosi nesiojami ar ramiai sau guli ir zvalgosi?![]()
Visaip dazniau nori but veiksme ant ranku
laurushis parašė:
Kai jusu mazyliai nemiega, ka veikiat ar prasosi nesiojami ar ramiai sau guli ir zvalgosi?![]()
Visaip dazniau nori but veiksme ant ranku
Aljana parašė:
Daug kas pastoja maitinant, nes mano,kad nepastosreikia neprarast budrumo niekad
noriu bent sia vasara but ne nescia
![]()
Nu as ir vasara nenoriu but nescia
reikia kokiu apsaugu pasieskot
nors vyras nori be apsaugu...
Maljork parašė:
Nu as ir vasara nenoriu but nesciareikia kokiu apsaugu pasieskot
nors vyras nori be apsaugu...
![]()
As manau mes ir toliau praktikuosim nla, nebuvo pavedes, bet dabar baugoka
laurushis parašė:
Kol mazasis miega,gaunu zaist su vyresneliu,nes i darzeli dabar neleidziu. Mazojo stengiuos per dayg nenesiot,kad nepriprastu,o siaip jis paguli pasizvalgo ir vel miegot
Aljana parašė:
As manau mes ir toliau praktikuosim nla, nebuvo pavedes, bet dabar baugoka![]()
Gal maitinant nekibs is karto
vistiek kol organizmas atsistatys....
laurushis parašė:
Muistosi, dairosi, ramesnis ant ranku, lovytej nenori guleti vienas
Lorenca parašė:
Antras dar greiciau![]()
![]()
O taip antras greiciau ir sklandziau
Simona22 parašė:
Kol mazasis miega,gaunu zaist su vyresneliu,nes i darzeli dabar neleidziu. Mazojo stengiuos per dayg nenesiot,kad nepriprastu,o siaip jis paguli pasizvalgo ir vel m…
Sunku taip tikriausiai? Sau jokio poilsio neturit?as buvau su sunum nusnudus. Kai matau kad jis nori miego tai ir as einu pamiegot tuo paciu
Simona22 parašė:
Kol mazasis miega,gaunu zaist su vyresneliu,nes i darzeli dabar neleidziu. Mazojo stengiuos per dayg nenesiot,kad nepriprastu,o siaip jis paguli pasizvalgo ir vel m…
Su tuo nesiojimu-supavimu tai kazkoks nesusipratimas, vieni taip, kiti kitaip sako. Mano sesuo-psichologe sako, kad reik supuot, nesiot kuo daugiau, nes vaikas turi igauti saugumo jausma, tik migdant nenesiot-nesupuot, leist uzmigt paciam, kad nepriprastu, nes paskui kitaip neuzmigs. Taciau lb daug pazistamu mamyciu, ypac vyresnio amziaus uzsipuole mane, kai suzinojo, kad supuoju savo vaika, sako tai visai nereikalinga. Bet as savo seseriai pritariu
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai