Angelicaaa parašė:
Drauge siuntinuka padare is norgestai kaupiu dabar
![]()
duosiu patarima pirmo nr pampersų neprisipirkit daug nes aš 1nr tik pora sav panaudojau
pagrinde reikia 2nr
Angelicaaa parašė:
Drauge siuntinuka padare is norgestai kaupiu dabar
![]()
duosiu patarima pirmo nr pampersų neprisipirkit daug nes aš 1nr tik pora sav panaudojau
pagrinde reikia 2nr
Greta B parašė:
duosiu patarima pirmo nr pampersų neprisipirkit daug nes aš 1nr tik pora sav panaudojaupagrinde reikia 2nr
![]()
Sita dalykau jau girdejau koki 100kartu
as tik viena pakuote pirkausi 1nr
Angelicaaa parašė:
Sita dalykau jau girdejau koki 100kartuas tik viena pakuote pirkausi 1nr
![]()
nes esu mačius kurios prisiperka daug 1nr pamperų o poto pardavinėja juos nes per daug prisipirko
Angelicaaa parašė:
Kas jau taves nesuprato?mane tai nervina irgi kad manes kartais nesuprant...ir mane tiesiog jau pradejo aplinkui visi siutint aiskindami cia taip bus kai gims, c…
Pvz. Vakar draugai uzsimane isgere pestute pareiti iki ju, niu iki Tomo viesbucio. O man jau kokias 4 ar 5 val prabuvus sventeje nugara labai pradejo skaudeti nes net nebuvau atsisedusi o jiems pasakau jie apsimeta kad patikejo bet istikruju matau, kad jie galvoja kad as cia vaidinu
niu tikiuosi suprantat ka noriu pasakyti
galvoja cia su tokiu pilvu dar tik tai o jau viska skauda
ir kaip sunervino. Issikvieticiau taksa ir tada visi kartu vaziavo
GuGnytea parašė:
Pvz. Vakar draugai uzsimane isgere pestute pareiti iki ju, niu iki Tomo viesbucio. O man jau kokias 4 ar 5 val prabuvus sventeje nugara labai pradejo skaudeti nes n…
Mes vakar vakare irgi buvom išėja į švente tai maniškis nervinosi kad aš ilgai stovėt negaliu tai dažnai nervindamasis ėjo su manim pasedėt nes tik ilgiau pastoviu šonus skaudėt pradeda pilvą. Kažin kas tada bus vėliau jeigu dabar ilgai nepastoviu nors net pilvo dar neturiu
Greta B parašė:
Mes vakar vakare irgi buvom išėja į švente tai maniškis nervinosi kad aš ilgai stovėt negaliu tai dažnai nervindamasis ėjo su manim pasedėt nes tik ilgiau pastoviu …
Galetu vyrai pabuti su nestukais
Angelicaaa parašė:
Is tikruju vyrai musu niekada ir nesupras..cia gali suprast tik tas kad yra buves nesciasnes man dbr uzejo kazkokia banga jau trecia diena nenoriu bendraut su s…
Man irgi taip buvo bet paskui vaiksciojau ji apsikabinusi ir nepaleidau supratau kad man jo labai reikia
15 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai