Amellija parašė:
Aš lapkričio 11 d. užsiregistravau privačiai pas J. Balčiūnienę, labai tikiuosi, kad pasirodys ko laukiu, nes mano gydytojas šito nesako iki pat 30 sav. tai prie to…
o pas koki lankaisi gydytoja?
Amellija parašė:
Aš lapkričio 11 d. užsiregistravau privačiai pas J. Balčiūnienę, labai tikiuosi, kad pasirodys ko laukiu, nes mano gydytojas šito nesako iki pat 30 sav. tai prie to…
o pas koki lankaisi gydytoja?
Amellija parašė:
Tai zinokit ir taip juk gali nepamatyti
Man pasake 27 ar 28 sav. lyti, taip kad didelio skirtumo nera
nebent jums pasiseks ir pasirodys visu grazumu
Amellija parašė:
Ir aš planuoji lankyti tuomet kai jau būsiu dekrete. Na taip reikia iš anksto užsiregistruoti, nes kiek žinau grupėje būna apie 10 nėštukių. Vasario mėnesiui kai re…
Pas mane kraujo tyrimai geri tj vitaminų negeriu stengiuosi daržovių vaisių valgyti
Becaboo parašė:
Tai zinokit ir taip juk gali nepamatyti![]()
Man pasake 27 ar 28 sav. lyti, taip kad didelio skirtumo neranebent jums pasis…
Man su pirmagimiu pasisekė 12sav sužinojau kas bus nes vaikas neslėpė ką tarp kojų turi o šis mažylis nesirodė laikiu sekančio echo gal tada pasirodys
Amellija parašė:
Ir aš planuoji lankyti tuomet kai jau būsiu dekrete. Na taip reikia iš anksto užsiregistruoti, nes kiek žinau grupėje būna apie 10 nėštukių. Vasario mėnesiui kai re…
uoj nepergyvenk, aš irgi labai norėčiau maitintis sveikai, bet kažkaipo neišeina , o turbūt ir nepavalgyčiau nuo to sveiko maisto
tai pas mane visko būna, ir blyneliai su šokoladu, ir bulvių patiekalai ir riebi vištiena ir tie patys saldainiai ir t.t. Nu o ką daryti, jei ten po širdele stuksena ir sako, mama aš ne pomidoro noriu o kokios tai bulvių košės
o ir vitaminai pas mane, rekomenduoti Ligeikienės - Lacto lady
Angelicaaa parašė:
o pas koki lankaisi gydytoja?![]()
Lakausi pas J. Anužį
Becaboo parašė:
Tai zinokit ir taip juk gali nepamatyti![]()
Man pasake 27 ar 28 sav. lyti, taip kad didelio skirtumo neranebent jums pasis…
Tai žinau, na bet jei nepasirodys tiek jau to, kada pasirodys tuomet ir sužinosime :-), šiaip jokio skirtumo nėra, nes turim porytę, bet tik tiek,kad smalsu sužinoti
Smilaja parašė:
uoj nepergyvenk, aš irgi labai norėčiau maitintis sveikai, bet kažkaipo neišeina , o turbūt ir nepavalgyčiau nuo to sveiko maistotai pas mane visko būna, ir bly…
Na tikrai mažasis direktorius/ė pilvuke tikrai reguliuoja mitybą ir užsimanau tokių nesamonių, kad baisu
. Tik jau stengiuosi nevalgyti prieš miegą, nes nesinori priaugti daug svorio. Su pirmaisiais priaugau ganėtinai nedaug, bet tendencija yra, kad su šiuo priaugsiu šiek tiek daugiau
, nes jau ir pilvukas gerokai matosi
Man tai negirdėti vitaminai - lacto lady, o čia spec.nėštukėms ar tiesiog subalansuoti vitaminai moterims?
Kaip smagu, kad jau link savaitgalio
, nors po pietų kažkur išbarsčiau savo energiją, tai jaučiuos tokia apatiška
Sveikos mamusiukai. Kaip gyvuojate? Kaip jūsų pilvinukai gyvena? Aš vis laukiu judesiukų, bet tikriausiai kaip ir jaučiu, bet dar tokius nelabai ryškius
. Kažko mūsų grupė tokia neaktyvi
, ko trūksta??? Su praėjusiais nėštumais bendravome supermamose, šiaulietukių nėštukių grupėje, tai oj kokia ji buvo aktyvi, kokie meet'ai vykdavo, buvo labai smagu
. Aišku kai daug narių su visomis nepavyko iššaugoti ryšių, tačiau su kai kuriomis labai artimai bendraujame iki pat šiol
. O dabar ši grupė labiau panaši į konsultacijų kabinetą, nes jaučiasi,kad nėra užmegzto ryšio
.
Vaikučiai užsinorėjo pas senelius- nuvežiau, tai namuose ramybė, senai taip bebuvo, tai taip gera
.
Ramybės ir susikaupimo šią Vėlinių dieną
P.S. man labiau norėtųsi uždaros grupės, ką jūs manote?
Amellija parašė:
Sveikos mamusiukai. Kaip gyvuojate? Kaip jūsų pilvinukai gyvena? Aš vis laukiu judesiukų, bet tikriausiai kaip ir jaučiu, bet dar tokius nelabai ryškius. K…
Labas, labas
As visai noreciau siandien i kapines nulekt, bet gal ant vakaro, kai zvakuciu grozis pasirodys
Nors toks tinguliukas mane apeme
As judesius pradejau justi 21 sav. bet jums kaip ne pirmas mazylis anksciau pasirodys judesiukai
butu smagu jei visos benrautu cia, bet tikra teisybe kaip sakete- cia labiau konsultaciju tema nei bendravimo
Becaboo parašė:
Labas, labas![]()
As visai noreciau siandien i kapines nulekt, bet gal ant vakaro, kai zvakuciu groz…
Aš ir planuoju ant vakaro važiuoti, gal mažesnis automobilių srautas bus, nes mūsų kapinės yra Telšių rajone, tad yra kelio galiukas...
Labai tikiuos, kad iš konsultacijų grupės po mažėlei pereisim į gražų susibendravimą
Becaboo, kokią nuostabią dovaną jums padovanos artėjančios šventės, tik dabar atkreipiau dėmesį į numatomą gimdymo datą
10 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai