Svajotoja31 parašė:
Omegas sugėriau senokai, bet kankina mane, fu..gal ne taip sėdėjau, per gulsčiai
o magnis vakare nuo maudenimo pilvo ir mėšlungio naktinio
![]()
Saldžių!
Svajotoja31 parašė:
Omegas sugėriau senokai, bet kankina mane, fu..gal ne taip sėdėjau, per gulsčiai
o magnis vakare nuo maudenimo pilvo ir mėšlungio naktinio
![]()
Saldžių!
simutes parašė:
Sveikis, mamytesGal kuriai nors kieteja pilvas? man dazniausiai vakare visad labai kietas... mastau, ar reik pergyventi, ar ne.. zodziu, ar kazkuriai kieteja ir …
Mane dėl kieto pilvuko pirmadieni į ligonine pagulde 3dienas leido lašelines su magniu vakar tik paleido.
gitaraback parašė:
Man irgi buvo truputį kraujukoaš ir skaičius, kad nėštumo metu gleivinė paburksta. Tai kažkaip labai nereaguoju, nebent kraujas fontanais varyt pradėtų :D……
Man po kiekvienos nakties nosis yra issausejus nors veikia drekintuvas. O diena viskas gerai tik naktis ateina ir vel
gitaraback parašė:
Man irgi buvo truputį kraujukoaš ir skaičius, kad nėštumo metu gleivinė paburksta. Tai kažkaip labai nereaguoju, nebent kraujas fontanais varyt pradėtų :D…
Laba ryta, buna kartais ir man dantenos pakraujuoja ir nosis beeet laaabai retai. Nosis pakraujuoja nebent kai puciu
ir seip pas mane spaudimas zemas.
Megax parašė:
Sveikos mamytes, esu cia naujoke, ir retai turiu forumiukam laiko.. Atejau su klausimu- ar jau daretes gliukozes tyrima? Daktare susake kada ji daryti, bet pamirsau…
Man vakar suejo 24sav tai vakar nuvaziavau ir pasidariau kad rami galva butu
nera skirtuma kada bet nuo 24-28 veliau ar anksciau nieks nedaro
Megax parašė:
Sveikos mamytes, esu cia naujoke, ir retai turiu forumiukam laiko.. Atejau su klausimu- ar jau daretes gliukozes tyrima? Daktare susake kada ji daryti, bet pamirsau…
Labukas, as dar nedariau,sian eisiu pas gyd, paziuresiu ka pasakys, kada daryt;)
Kiss me parašė:
Labukas, as dar nedariau,sian eisiu pas gyd, paziuresiu ka pasakys, kada daryt;)
Jai neturit sergant artimuju cukriniu diabetu,tai manau net ir nesiulys sio tyrimo daryt
beto kiek zinau jis nera privalomas man attrodo jai neklystu
www.15min.lt/gyvenimas/naujiena/pokalbiai/beata-tiskevic-pogimdyvine-depresija-as-norejau-kad-to-vaiko-nebebutu-1040-766248
patiko straipsnis labai. Ir vyrams yra ko pasimokyti iš jo manau
auksellis parašė:
Jai neturit sergant artimuju cukriniu diabetu,tai manau net ir nesiulys sio tyrimo darytbeto kiek zinau jis nera privalomas man attrodo jai neklystu
![]()
Man trecias nestumas, visus kartus rekomendavo daryti
Nors nera aplink serganciu diabetu ;)
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai