gintareliumama parašė:
Ir aš taip pat, tik prieš tai nuplykiau,kad odelę nukristų.
Pas mane taip susimalė net skurytės nesimatė
gintareliumama parašė:
Ir aš taip pat, tik prieš tai nuplykiau,kad odelę nukristų.
Pas mane taip susimalė net skurytės nesimatė
gitaraback parašė:
Pas mane taip susimalė net skurytės nesimatė![]()
Aš kažkada irgi dėjau su, bet šį kartą kažkokie pomidorai storoka odele, tai nuėmiau saugumo sumetimais
gitaraback parašė:
Pas mane taip susimalė net skurytės nesimatė![]()
As kadangi iš kramtuko duodu, tai nulupu
smll parašė:
As kadangi iš kramtuko duodu, tai nulupu![]()
As kazkodel galvojau, kad pomidorai alergizuoja kaip ir citrusai
Misija parašė:
As kazkodel galvojau, kad pomidorai alergizuoja kaip ir citrusai![]()
Zali gali buti. Nes juos rekomenduojama duoti nuo 1m, o virtus nuo 6-7 men
As ir jau i kosytes dedu virtu slyviniu pomidoriuku be odeles
Joyjoy parašė:
Mamytes, o jus pomidoru savo vaikuciams duodate?Jei taip, tuomet - kokiu budu - ar zalius sumalat i kose, ar verdat garuose ar kaip? Aciu
![]()
Žalių ragavom truputį košėje beveik 5 mėn būdami, bet dbr neperku jų reikia palaukt kokybiškesnių
bet turim pačių ruoštos pomidorų tyrės, ji šiek tiek pasūdyta, tad tik po kelis šaukštus kaip pagardą įdedu į kai kurias košes...
Dar
Heyho parašė:
Žalių ragavom truputį košėje beveik 5 mėn būdami, bet dbr neperku jų reikia palaukt kokybiškesniųbet turim pačių ruoštos pomidorų tyrės, ji šiek tiek pasūdyta, …
dar pagalvojau mamos, gal ir jūs turit prisidžiovinę naminių pomidorų? Pamėginsiu šnd su garintuvu juos paruošt su daržovėm, vis sveikiau manau bus mažyliui
Sveikos! Noriu paklausti kiek kartų miega jūsų vaikučiai? Maniškis miega 4 kartus per dieną! Budrauja 2-3val tik. Ryte keliasi 6-7, anksti.. nes sesė į darželį keliasi ir jis pabunda. Naktį miega prastai, maitinamas krūtimi, tai budinėjasi užvalgyti naktį dažnokai. Galvoju, ar kažkaip reikia mažinti dienos miego skaičių ar čia normalu ir leisti miegoti kiek nori. Tie dienos miegeliai trumpi, po 30 min., vienas tik ilgesnis.
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai