Vilma0 parašė:
Ar yra dar tokių kurios dar daiktų į gimdymo namus nesusikrovė?ar aš čia viena tokia.. ?
As nesusikrovus
Vilma0 parašė:
Ar yra dar tokių kurios dar daiktų į gimdymo namus nesusikrovė?ar aš čia viena tokia.. ?
As nesusikrovus
L.A. parašė:
Siaip mano geguzes 4 buvo nustate po pirmo skano bet po to perdare daktarai i balandzio 28.Pagal mane pacia (kadangi zinau kada pastojau)tai ir turetu but geguzes …
Na jum savaiteliu jau daug
aš galvoju ar datrauksim iki gegužio
mazylis 05 parašė:
Man 5![]()
Busim gal iš tu pirmuju
aš kuo toliau tuo labiau bijoti pradedu
bet kartu ir laukiu kada gi pagaliau ant rankų paimsiu ta savo išsvajota mažiuką
Eliza88 parašė:
Daugumai dabar manau toks jausmas ir noris greiciau susimatyt ir baime yra... Man aplamai nesitiki, kad jau kita men geguze! Oj kaip bus smagu kai jau pirmos mergin…
O taip
man tie 9mėn tiesiog lekte praleke
Busimojiii parašė:
O mane paruošemieji jau kankinair tarp koju toks jausmas,kad tuoj tuoj iškris
![]()
Man tas pats.vajar vel ejau i vonia gulet nes nuo 5 kaip prasidejo kas 8 minutes...
Busimojiii parašė:
Na jum savaiteliu jau daugaš galvoju ar datrauksim iki gegužio
![]()
Man visa nestuma cp zadejo uztat buvau jau nusiteikus balandi gimdyt.bet dabar zalia sviesa naturaliam gimdymuj tai as nusiteikus laukt geguzes.Zinau kad pastojau rugpjucio pradzioj tai man tas balandis ne priciom.ir isvis nepatinka balandzio menuo.bet dabar misija istempt kad nebutu avinas pagal zodiaka???tai zodziu as suglaudus kojas laukiu geguzes ir uzleidziu eile kas nekantrauja labai ?
Busimojiii parašė:
Busim gal iš tu pirmujuaš kuo toliau tuo labiau bijoti pradedu
bet kartu ir laukiu kada gi pagaliau ant rankų paimsiu ta savo išsvajota mažiuką :wub…
Jau cia kaip musu maziukai nuspres ? mano maziausio brolio gimtadienis 10 tai seima sneka ar nebus gimtadienio
dovana ? as taip labai laukiu savo maziuko kada gi pagaliau su vyru galesim apkabinti, pabuciuoti oj negaliu
o dar kai ,, ferari " stovi , tokie grazus orai taip norisi kuo greiciau iseiti i laukuti
gal del to, kad pas mane visas nestumas labai lengvas tfu tfu tfu , o gal del to, kad dar keleta savaiteliu yra tai as kazkaip nebijau to gimdimo, vis pagalvoju apie tai, kad lengvai viskas praeis ir laikysiu savo maziuka
Eliza88 parašė:
Daugumai dabar manau toks jausmas ir noris greiciau susimatyt ir baime yra... Man aplamai nesitiki, kad jau kita men geguze! Oj kaip bus smagu kai jau pirmos mergin…
Pritariu jums! Visai nesitiki , kad kita men jau laikysim savo stebuklus ant ranku!!
labai laukiu savo maziuko, bet kartais buna tokie vakarai, kad glostau savo pilvuka ir snekuosi jog labai pasiilgsiu sio arbuziuko, to nuostabaus jausmo kai maziukas juda, kai nesioji nuostabe givybe po savo sirdimi jog galeciau dar men vaikscioti
Busimojiii parašė:
Kurioms mamytems terminas gegužio pradžioj? Man 2-5d kaži kuri pirma pabirs![]()
Mano gegužės 1 terminas, bet po paskutinio pasimatymo ligoninėj, paankstino. Sakė galiu jau gimdyt. Tai visgi norėčiau sulaukt gegužės, bet neužsakysi gi
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai