fleur68 parašė:
Mano mažoji šeimininkė sausainius kepė😁. Be jos pagalbos - niekaip☺️.
Kokie plaukai ilgi😍😍🤩 šaunuole jau darbuojasi😊
fleur68 parašė:
Kokie plaukai ilgi😍😍🤩 šaunuole jau darbuojasi😊
fleur68 parašė:
Na, pas jus bent jau tiek gerai, kad viską aiškiai sudėliojo ir tiksliai žinoti, kaip ir kas nuspręsta☺️👍.
O jums galima rinkti?
Gal viskas bus geriau nei galvojate 😉
fleur68 parašė:
O kasos kokios 👍
2kartmamyte parašė:
O jums galima rinkti?
Gal viskas bus geriau nei galvojate 😉
Taip, grįžimas į mokslus - neprivalomas, bet rekomenduojamas☺️.
Emocijoms nurimus, dar pergalvojau, kad aš čia be reikalo iš anksto karščiuojuosi ir blaškausi😏. Palauksim pirmų dienų įspūdžių, tada ir matysime, gal kaip sakot, bus ne taip ir blogai, vis dėlto kolektyvas mokyklos labai fainas ir padės vaikams prisitaikyti prie esamos situacijos☺️.
As po vakar jau pykta ant darzelio auklyciu. Vaiko veidas, o ypac rankos atrodo tragiskai. Nuo to pastovaus ranku plovimo. O dar patys valosi, ne pilnai nusuvalo. Pusiau slapiomis rankomis lauke buna. O saule ir dar vejas nugairina rankas. Issauseje be proto, suskileja rankos jau net zaizdos susidare. Vaikas verkia net kai rankas reikia plautis. 
oksy33 parašė:
As po vakar jau pykta ant darzelio auklyciu. Vaiko veidas, o ypac rankos atrodo tragiskai. Nuo to pastovaus ranku plovimo. O dar patys valosi, ne pilnai nusuvalo. P…
Siaip kiekvienai siulyciau tureti vaistinelej sita,tinka ir pavargusiu kojyciu skausmui malsinti,ir viskam
Po to bepanthen
Arba psilo-balsam
O greituoju jei nieko neturit po ranka alyvuogiu alieju lengvai pasildykit ir tepkit...
Gaila vaikiuko...
Mano mama su sese kirpejos,tai rankos tragiskos,kaip nuplikintos abieju,atrodo kaip su pirstinem. Pati savo suditvarkiau ir be pirstiniu nieko jau nedarau 😏
oksy33 parašė:
As po vakar jau pykta ant darzelio auklyciu. Vaiko veidas, o ypac rankos atrodo tragiskai. Nuo to pastovaus ranku plovimo. O dar patys valosi, ne pilnai nusuvalo. P…
Oi, vargšiukas, skauda gi labai😣. Mums padeda pastovus drėkinimas su kokosų aliejumi, grynu sviestmedžiu, alijošiumi arba lanolinu. Jokių kvepiančių ar alkoholio turinčių kremų, nes dar labiau dirgina ir graužia jau pažeistą odelę😣...
Mesdu parašė:
Siaip kiekvienai siulyciau tureti vaistinelej sita,tinka ir pavargusiu kojyciu skausmui malsinti,ir viskam
Tokio jau negausim taip greitai, nes ne lt. Bet kai desim siunta paprasyti reikes. Dabar tepu Aderma exema kremuku, tik nzn ar labai gerai kai tokios rankos. Cia geriau matosi 
oksy33 parašė:
Tokio jau negausim taip greitai, nes ne lt. Bet kai desim siunta paprasyti reikes. Dabar tepu Aderma exema kremuku, tik nzn ar labai gerai kai tokios rankos. Cia ge…
Cia jau baisiai.. Vargšiukas ❤️gal vaistinej kažką ir pas jus pasiūlytų pasakius situacija?
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai