ErnestaSt parašė:
Kam yra nugaros skausmas? Kaip su juo kovojat? Nes baugoka, dar tik tiek laiko o jau skauda tai kas bus toliau?
man sia sav prasidejo skausmai, pabandykite dirza nesciosioms
ErnestaSt parašė:
Kam yra nugaros skausmas? Kaip su juo kovojat? Nes baugoka, dar tik tiek laiko o jau skauda tai kas bus toliau?
man sia sav prasidejo skausmai, pabandykite dirza nesciosioms
Sprando raukšlę gali matuoti tik iki 15 sav.,nes vėliau jau iš jos nieko negali spręsti,kadangi jos nesimato.Pati laukiuosi 4 vaikelio ir lankiausi pas genetikus Santariškėse (pagal programą priklausė dėl amžiaus).Mane priėmė gydytoja Beniušienė,tikrai labai maloni,viską išaiškinanti,kadangi kai lankiausi man buvo jau 16 sav. dėl kaklo raukšlės negalėjo nieko pasakyti.Tiesiog pažiūrėjo echo kitus parametrus padarė kraujo tyrimą ir viskas.Ačiū dievui mums viskas gerai ir neprireikė daugiau konsultacijos,bet tikrai girdėjau puikių atsiliepimų apie šią gydytoją....Jei reikia paieškosiu jos tel. numerio,bet ji atsiliepia tik nuo 13.30 iki 14 val.,kitu laiku ne.
Ievuliokas parašė:
Sveikos,
Jungiuosi ir as i sia tema. Mano nestumo pradzia buvo gana sunki - turejau hiperst…
Sveika prisijungusi
dziugu, kad viskas gerai, lengvo nesiojimo ir roziniai sveikinimai
placenta ir pas mane priekyje, bet judesiukai jau nuo 16 savaites....reti, bet tikrai yra, linkiu ir jums kuo greiciau pajausti tuos mielus bumsiukus
o su miegu naktimis tai manau ne vienai yra siokiu tokiu nepatogumu...
nestuke 2in1 parašė:
man taip buvo, gydytoja sake cia raisciai, reikia atsistoti labai letai ir kazkaip per sona, vnz jokiu staigiu judesiu
Kaip gerai tie forumai kai informacijos betkokios gausi? Kai pries 10 metu laukiausi niekas nesidare ir nieko nereikejo,o dabar nepalyginsi.. reiks uzsisakyti ta dirza pabandyt,tik man atrodo kad jis spaus pilvo apacia?O atrodo tas leliukas taip zemai ?
Mamukas668 parašė:
Kaip gerai tie forumai kai informacijos betkokios gausi? Kai pries 10 metu laukiausi niekas nesidare ir nieko nereikejo,o dabar nepalyginsi.. reiks uzsisakyti ta di…
taip, taip as deka forumo galima pasakyti ir pastojau, cia labai daug info radau, apie kuriuos net gydytojai neuzsimine
su dirzu nelabai patogu, bet palengvejimas iskart pasireiskia, reikia deti atsigulus, tada vaikiuko tikrai neprispausite, tik minusas kad tas dirzas spaudzia slapimo pusle, begioju ir begioju i wc
Sunrise parašė:
Man ir skauda.. dabar dar durnai labai pradėjo skaudėti nugaros virsuj, tarp menčių kažkur, stuburą.. jaučiu kad nuo gulėjimo čia jau![]()
Man skausmas tarp menčių yra beveik nuo nėštumo pradžios...
linuciuxxx parašė:
Kaip pačiose santariškėse lengvai randamas Beniušienės kabinetas, aplamai korpusas ir visa kita, nes ir taip jau reikia anksti išvažiuoti o jei dar ten ieškot valan…
...Santariškėse pačiose klinikose nebuvau, tik privačioje Genetikos klinikoje Santariškių g. (jos pačios klinika, ten pats galas, paskutinis daugiabutis prie pat kelio ). Tikiuosi rasit lengvai ir klinikose...jeigu turite mob. nr galite pasiklausti kur ir kaip greičiau susirasti
sėkmės ir lauksim gerų žinių
Sunrise parašė:
Man ir skauda.. dabar dar durnai labai pradėjo skaudėti nugaros virsuj, tarp menčių kažkur, stuburą.. jaučiu kad nuo gulėjimo čia jau![]()
Man irgi ten pat skauda daznai
bet as kaip tik galvoju kad blnuo nepatogaus stovejimo arba gulejimo. Siaip jauciu gali but nuo visko nes tie raisciai atsipalaiduoja. Man pvz grista skausmas senu keliu traumu ir pan
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai