Asara akyse parašė:
Pirma karta padariau, o antra pamirsaukur jus lankotes?
Cia suomijoj. Labai jie griezti del to nusiprausimo nuogam be maudomo ir del ejimo i sauna irgi be maudomo.
Asara akyse parašė:
Pirma karta padariau, o antra pamirsaukur jus lankotes?
Cia suomijoj. Labai jie griezti del to nusiprausimo nuogam be maudomo ir del ejimo i sauna irgi be maudomo.
Minuscule parašė:
Migdau vėl, ar pasupuoju, ar vėl duodu papulį, bet būtinai turi pamiegoti ilgiau, nes kiek bandžiau, tai po tokių trumpų miegelių mažius būna labai piktas, irzlus, …
Aš taip pat paguliu šalia, nes tas patikrinimas "ar mama šalia" man pats gražiausias ? Šiandien pasitikrino ar esu šalia, buvau toliau pasitraukusi, tai pradėjo verkti, po to paėmė mabo ranką, įsikabino, kad niekur nepabėgčiau, jau tada kietai įmigo, o mama nutaikiusi minutė paspruko pietų gaminti ?
vmamytev parašė:
Aš taip pat paguliu šalia, nes tas patikrinimas "ar mama šalia" man pats gražiausias ? Šiandien pasitikrino ar esu šalia, buvau toliau pasitraukusi, tai pradėjo ver…
Kiek jie jau daug supranta ir jaučia, kasdien stebiuosi ?
Lorrii parašė:
Ar turit kokias apsaugas ant vystymo stalo, kai mažiukai pradeda vartytis? Ar čia jau reikia pereit į vystymą ant grindų pasidėjus?
Ui.. geras klausimas ? aš jau bijot pradėjau, kad ir kūlverstį atbulom gali padaryt mūsų spurduliukas
Mes taip pat lankome nuo 8 savaiciu SEIMOS GEROVES CENTRA Klaipedoje, na patinka tikrai kolkas kol voneleje, manau sustipreja mazylis visapusiskai, ir nere, nors buvo baisoka, bet 5tas kartas buvo tai visai smagus, nebeverke po nerimo ;) o ir seip labai patinka vandeni, ir mankstas visas masaziukus kaip daro tai kaifuoja kaip karalius ;))
Ten galima susitarti bet kuriuo laiku manau, tereikia pasiskambinti, mes einam apie pietu.s
paryziete parašė:
Išėjau su mažyle iš ligoninės 1 mėn svoris buvo 3,2kg...kaip sakė žemutinė riba...ilga, o gimėm 37 sav vos vos..ūgis šoktelėjo, bet svoris nelabai auga...jūsiškė 3 …
Viskas bus gerai, pasidarysit tyrimus, pas gera gyd esat, jeigu ir bus kazkas, sudelios viska i vietas. Nepergyvenkit anksciau laiko. Pienukas bus su liudesiu.
O man idomu kiek vyrai jums padeda, ar uztektinai?
Mano atveju vyras nori, stengiasi padeti, bet tos pagalbos gaunasi minimaliai. Pvz nesioja vakare vaika ir jeigu tik pradeda zirst jis man is paskos su juo pradeda vaiksciot. Nu atrodo taip noretusi atsipalaidavus nors arbatos puodeli ramiai isgert, bet neiseina. Arba uzmigdau visada vakarais tik as. Kaip pas jus mamytes
JurateJuratuke parašė:
O man idomu kiek vyrai jums padeda, ar uztektinai?
Mano atveju vyras nori, stengiasi padeti, bet tos pagalbos gaunasi minimaliai. Pvz…
Kaip kada, dazniausiai irgi jeigu vaikas irzlus tai tiesiai sako ,kad paimciau nuraminciau, labai retais kada vyras guldo miegot vaika,buna tik tada jei istiesu jau labai pavargusi,nakti tai nesikelia pamaitint ,visada tik as;) bet jau du kartus buvo su vaiku 2 val., kol su drauge buvau susitikusi;)
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai