Norėjau pasiteirauti jūsų nuomonės dėl darželio. Antra diena šiandien buvo, ir man daug kas kliuvo. Aišku, man stresas, ta Una tokia mažytė tarp didelių vaikų
Auklėtojos labai draugiškos, su vaikais bendrauja gražiai, apkabina, paguodžia. O kliuvo tokie dalykai:
- Unos amžiaus grupėje yra tik du vaikai, daugiau nesurinko ir todėl sujungė su vyresniais, 2,5-3 metų. Tai beveik visos veiklos Unai per sunkios ir neįdomios, nes ji nesupranta, kas vyksta. Maždaug gal kovą bus atskira grupė.
- mano akimis, 3 auklėtojos ir 6 vaikai yra toks skaičius, kad tikrai galima pilnai pasirūpinti. Bet pvz vaikų gertuvėse niekas nepapildo šviežio vandens. Unos buvo likęs nuo vakar tokį ir siūlė. Buvau išėjus pildyt anketos, girdžiu verkia jau, o auklėtoja jau manęs ieško. Sakau ar ji verkia kad manęs nerado ar kas atsitiko? Sako nežinau, nemačiau, čia daug vaikų.
- labai tvanki patalpa, o vėdina esant vaikams. Šiandien gan stipriai traukė ir atšalo, po to greitai vėl prikaito.
- į lauką nevedė nei vakar nei šiandien, maždaug blogas oras. O tiesiog snigo lauke ir tikrai buvo geras oras, mes pėsčiomis parėjo ne namo ir dar papildomą ratą apsukome.
- vienas vyresnis berniukas daugiau už kitus visko moka, ir auklėtojos jam sako: tu čia esi mūsų šauniausias, tu viską moki ir tt. O girdi visi vaikai.
Ryt jau bandysiu palikti Uną vieną, tai prašau pasakykite man kad aš per jautriai reaguoji ir viskas bus gerai
Kaip jums atrodo?