Judita.Zv parašė:
Kitty su gimimo diena!![]()
Aciu
Judita.Zv parašė:
Kitty su gimimo diena!![]()
Aciu
Aš pagaliau jau turiu vežimą su visom dalim, rubelius, pampersu kelis pokelius pradžiai, lovyte... Tai jau ramiau, nors dar daug ko trūksta?♀️? Kažkaip neramu darosi, kai paskaitau čia apie žirniukus, kurie taip ir nepamatys šio pasaulio??? Labai gaila... užuojauta mamytems;/
Važiuosiu penktadienį pas gine, darys echo ir tepineli ims, tikiuosi 37 savaite išlys babinas, kažkaip drasiau bus, kai jau ant rankų laikysiu?
Pridedu ir aš savo pilvuko foto, specialiai dabar nusifotkinau taip apsirengus, kad matytusi
Nes šiaip plačius rubus nešioju, tai niekas net nepasakytu, kad nėščia, na bent jau, kad už mėnesiuko gimdyt tai tikrai? Bet tik todėl, kad gerai užsimaskuot sugebu
O jau pliuse beveik 12kg. ??

Judita.Zv parašė:
Yra pasalpa nesciosios moters 76 eur, skiriama moterei, kuri negauna dekreto. as kai nedirbanti, tai va bandziau susitvarkyti sia pasalpa, bet reikia pazymos is gyd…
Taip, norėjau ir aš susitvarkyti šitą reikalą, bet toj pažymoj iš ginekologės BŪTINAI turi būt parašyta, jog IKI GIMDYMO LIKO 70 DIENŲ??? Neužteko, jog suėjo 30sav, bet būtinai turi būt šitas sakinys, tai padakykit savo ginekologei? Nes aš dabar vėl turėsiu eit pas ginekologę, kad parašytų tą sakinį ir tik tada tvarkys dokumentus, aceit kitaip atmeta prašymą.... Sistemėlė...??
Judita.Zv parašė:
Yra pasalpa nesciosios moters 76 eur, skiriama moterei, kuri negauna dekreto. as kai nedirbanti, tai va bandziau susitvarkyti sia pasalpa, bet reikia pazymos is gyd…
Galima viską užpildyti internetu, kažkada čia buvo įmesta nuoroda
elektroniniai valdžios vartai ar kazkaip taip iveskit i google ir ismes, nereikes vaziuot i seniunija. As uzpildziau, pazyma nusiunciau jiems el. pastu ir jau po keliu dienu gavau 76€
Realiai pagalvojus, ka su tais 76€ nupirkt galima dabar, tai verkt norisi
gerai, kad vyras uzdirba????
Kara23 parašė:
Aš pagaliau jau turiu vežimą su visom dalim, rubelius, pampersu kelis pokelius pradžiai, lovyte... Tai jau ramiau, nors dar daug ko trūksta?♀️? Kažkaip neramu daro…
Ohooo, pilvuko beveik išvis nėra????? Kur tie 12kg suėjo Jum??? Jūs gal sportavot nėtumo metu?
sandaliuke parašė:
Taip, norėjau ir aš susitvarkyti šitą reikalą, bet toj pažymoj iš ginekologės BŪTINAI turi būt parašyta, jog IKI GIMDYMO LIKO 70 DIENŲ??? Neužteko, jog suėjo 30sav,…
Aciu, akd pasaket. Bet kokia nesamone kad turi but toks sakinys
. Siaubeli sakyciau
. O tai nieko, akd maziau liko nei 70 dienu?
Cia tas pats kai norejau prisiregistruoti internetu prie namo ir neleido, nes pagal sistema esu as tik zemes savininke,o vyras tik namo. Nors popieriuose visur bendrasavininkai visko esam
Kara23 parašė:
Galima viską užpildyti internetu, kažkada čia buvo įmesta nuorodaelektroniniai valdžios vartai ar kazkaip taip iveskit i google ir ismes, nereikes vaziuot i seni…
Tai žinojau, kad galima, bet tada galvoju pasivaikščiosiu, o juk pažymą pasiimt ar taip ar taip reik? O man dar ir į ligonių kasas reikėjo, kad nereiktų mokėt psd.. Bet kai nieko nepešiau, susinervinau, tai sakau apsieisiu ir be tų 76€?? Nes tikrai nekažin ką čia nupirksi už tokius pinigus?
Kara23 parašė:
Galima viską užpildyti internetu, kažkada čia buvo įmesta nuorodaelektroniniai valdžios vartai ar kazkaip taip iveskit i google ir ismes, nereikes vaziuot i seni…
Tai as internetu pildziau, bet man neleido issiusti, ens as dar pazymos neturiu is gines. Tai va kita savaite gausiu ta pazyma. Na jo kas tie 76 eurai, bet vistiek geriau negu nieko
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai