Naujoke999 parašė:
2 men bus 2 skiepai i viena ir i kita kojyte. Kaip sako daktare vienas skausmingas o kitas dar skausmingesnis ? mes atidesim arba visai neskiepysim, labai daug pask…
Man tokie baisus tie kombinuoti skiepai...
Naujoke999 parašė:
2 men bus 2 skiepai i viena ir i kita kojyte. Kaip sako daktare vienas skausmingas o kitas dar skausmingesnis ? mes atidesim arba visai neskiepysim, labai daug pask…
Man tokie baisus tie kombinuoti skiepai...
BiruteSa parašė:
Nu man taip nenuskilo, bet irgi kitu zmogumi jauciuosi. Cia pora naktu vis budinedavo vaikas. O tar pabudimu budraudavo bent po pora valandu. Uzmigom vakar 22. O 23…
Svarbiausia miegojo ilgiau nei 3-4h
Tada ir rytas atrodo geresnis
Aš trečiadienio nelaukiu, po skiepo jaučiu vėl bus irzli...
Ieva.Z parašė:
Oho! Nieko sau!cia jau svenciu svente!
![]()
Tikrai ! Ir vyrą šiandien kankinu, išvariau su vaiku į lauką pasivažinėti, tai net keista, valandžiukę ramybės turiu
Eelli parašė:
Svarbiausia miegojo ilgiau nei 3-4hTada ir rytas atrodo geresnis
Aš trečiadienio nelaukiu, po skiepo jaučiu vėl bus irzli...
Mes antradieni pas gydytoja,bet maniskis dar pirmo menesio skiepo negave... nezinau kaip reaguos...
Eelli parašė:
Tikrai ! Ir vyrą šiandien kankinu, išvariau su vaiku į lauką pasivažinėti, tai net keista, valandžiukę ramybės turiu![]()
Cia nakties miegas taip teigiamai veikia
tokie genealus sprendimai kyla pailsejus
as laukiu kada nano kiskis nubus,eisim i kiema. Oras geras,prasivedinsim
Ieva.Z parašė:
Mes antradieni pas gydytoja,bet maniskis dar pirmo menesio skiepo negave... nezinau kaip reaguos...
Po mėnesinio skiepo 4dienas buvo kaip žvėriukas... Už tat bijau šio labai... Reiks paklaust gal galima dalimis... Oras tikrai geras, pavasariu kvepia ;)
Sveikos mamytės, turiu klausimą- kaip užmigdote savo leliukus dienos metu? Aš pasupu baby bjorn -puikiai užmiega, bet va kai reikia pernešti į lovytę tai arba prabunda, arba miega bet po kurio laiko pameta soskę ir vis tiek prabunda. Lova nesisupanti. Kažkaip manau kad negerai stuburui kuo ir visam kunūneliui miegoti 2-3val susikūprinus jame. Tenka primaitinti mišinuku, taigi prie krūties nėra galimybės kad užmigtų.
pliusas parašė:
Sveikos mamytės, turiu klausimą- kaip užmigdote savo leliukus dienos metu? Aš pasupu baby bjorn -puikiai užmiega, bet va kai reikia pernešti į lovytę tai arba prabu…
Į lauką su vežimuku, maniškė supuojant ant kojų užmiega
arba tėčiui ant krutinės ;) bet miega ji tik vakarinio miegelio
Naujoke999 parašė:
As irgi svarsciau atideti, bet gerai pagalvojus, geriau skiepyti, kol jie tokie mazi ir nieko nesupranta. Paskui susitarti bus neimanoma.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai