BiruteSa parašė:
As anksciau naudojau... o dabar jai nepatinka, kojas kyloti trukdo. Labai pyksta, jei kas varzo...
Mano kelia su viskuo?Bet nors nenusispardo?
BiruteSa parašė:
As anksciau naudojau... o dabar jai nepatinka, kojas kyloti trukdo. Labai pyksta, jei kas varzo...
Mano kelia su viskuo?Bet nors nenusispardo?
Ieva.Z parašė:
Mergaites,gal kuri busit susidurus ir zinosit apie VPA ismoku perrasyma vyrams antrais metais. As mastau,kad antrais metais reiktu jas perrasyti vyrui. Tarp musu at…
Jei teisingai suprantu, esmė tokia, kad vaiko priežiūros atostogos ir gaunama išmoka yra atsieti dalykai: jūs galite likti atostogose (būsite drausta, bus saugoma darbo vieta), o išmoka bus skaičiuojama nuo jo atlyginimo. Kita vertus, turbūt geriausia būtų paskambinti pasikonsultuoti į SoDrą. Man irgi įdomu, nes ketinam panašiai daryti: šiuo metu VPA yra mano vyras, suėjus metams svarstome galimybę keistis, jam eiti į darbą, o man likti namie, bet išmoką norėtume gauti nuo jo biškį didesnio atlyginimo. Niekad nesusimąsčiau, kad čia gali slypėti kokie tai pavojai!
BiruteSa parašė:
O ant jo dar klojat kaldryte? Dabar kol neturiu miegmaisio, tai kaldra I lovytes krastus sukisau po ciuziniu ?
Vijola_ parašė:
Pagaliau mes,persilauzem su tuo galvos kelimu gulint ant pilvo!!!!kelia kaip didele pagaliau
Labai graziai kelia
ieva.stog parašė:
Jei teisingai suprantu, esmė tokia, kad vaiko priežiūros atostogos ir gaunama išmoka yra atsieti dalykai: jūs galite likti atostogose (būsite drausta, bus saugoma d…
Dekui uz atsakyma,reiks pasidometi
Ieva.Z parašė:
Mergaites,gal kuri busit susidurus ir zinosit apie VPA ismoku perrasyma vyrams antrais metais. As mastau,kad antrais metais reiktu jas perrasyti vyrui. Tarp musu at…
Bobuciu plepalai. Niekas nesikeicia Jums antrus metus. Tik ismoka gaus vyras nuo savo atlyginimo, o ne Jus. ?aisku reik perrasyt, jei tik vyro alga didesne
Vijola_ parašė:
Bobuciu plepalai. Niekas nesikeicia Jums antrus metus. Tik ismoka gaus vyras nuo savo atlyginimo, o ne Jus. ?aisku reik perrasyt, jei tik vyro alga didesne
Dekui
Liinute.s parašė:
O ant jo dar klojat kaldryte? Dabar kol neturiu miegmaisio, tai kaldra I lovytes krastus sukisau po ciuziniu ?
As nekloju kaldrytes, tik megzta pleduka uzmetu jam ant kojyciu! ?
Liinute.s parašė:
Tai žiūrint kokio storumo miegmaišis. Mano toks, kad nieko daugiau nereikėjo, o namie šilta.
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai