E.M. parašė:
Ar yra vaikuciu kurie dar nesedi savarankiskai?
Yra.nesedi.
E.M. parašė:
Yra.nesedi.
E.M. parašė:
Tikrai yra ;) kiek domėjausi, tai iki 8mėn turėtųpatys vaikiukai sėdėti, tad stengiuos neskubinti įvykių ;)nors kai pasižiūriu kai kiti spalinukai jau su dantimis, sėdi, ropoja, tai susimąstau ar maniškė tiesiog tinginukė, ar niekur neskuba;)
Besišypsantix3 parašė:
Tikrai yra ;) kiek domėjausi, tai iki 8mėn turėtųpatys vaikiukai sėdėti, tad stengiuos neskubinti įvykių ;)nors kai pasižiūriu kai kiti spalinukai jau su dantimis, …
Mes lankome masazus kadangi peciu juosta silpna ir jis yra rankytem daznai isskestom, nenori ju jom remtis. Tai nesedim. Bet kineziterapeute minejo, kad nusivelino dabar jau sedejimo laikas ir norma yra iki 10men. Kad jau pilnai pats atsisestu , pasikistu kojas ir pan. Del to ir teiraujus kitu ar ne mes vieni
nes mums jau 7men. Mano pirmagimis 7men lovyteje isikibes pilnai stovejo, o 5men sedejo ir su dantukais buvo
o sis pipiras mano dar neturi nei vieno dantuko
E.M. parašė:
Mes lankome masazus kadangi peciu juosta silpna ir jis yra rankytem daznai isskestom, nenori ju jom remtis. Tai nesedim. Bet kineziterapeute minejo, kad nusivelino …
Labai skirtingai visi vaikiukai vystosi, maniškiui jau va irgi virš 7 mėn bet pečiu juosta irgi labai silpna, nenori ant pilvo gulėt nes jam labai sunku su rankytėm laikytis pasirėmus. Ir nenori vartytis, bet wa jau labai stiprus pilvo presas ir pasilaikydamas viena ranka atsisėda (bet dėl silpnu pečiu neišsėdi) - viskam savas laikas, niekur nereikia skubinti ivykiu
o dantukus tai jau 2 turim.
rasa n parašė:
As slyvu dar nedaviau, reiks ieskot kas jam netinka kazkaip speju, kad grikiai![]()
Mano dukrytei grikiai netiko.
Ohochips parašė:
Kiek pieno palikti 6 mėn kleckui? 210-240ml?
Vienam maitinimui užtekdavo 210ml, bet kartais ta porcija per tris kartus gerdavo
manasis mėgstantis pavalgyt
aišku viskas individualu
Rufo parašė:
Sveikos mamytės, kokius sportinukus-skėtukus renkatės? Mane kažkaip vilioja Milli ride. Gal yra turinčių šį ir galėtų pasidalinti atsiliepimais?
Turim;) viskas ok, tikrai patogus. Du minusai, kad rankenos aukštis nesireguliuoja, tai žemesnėms nelabai patogu, ir negalima į save vežti, bet kainos ir kokybės santykis man patiko;)
Ledi Di parašė:
Mano dukrytei grikiai netiko.
As sia savaite nedaviau grudiniu tai zymiai geriau dabar tik reiks ziuret ar nuo ryziu ar nuo grikiu buvo. O kaip jusiskiui pasireiske alergija?
rasa n parašė:
Ar yra duodanciu kukuruzu kose? Kokia pirkot?
Aš duodu Skanejos kukurūzų košę. Įpilu daugiau vandens, verdu 20 min. net neblenderiuoju, labai noriai valgo, mažiui patinka grūdeliai
6 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai