Lo Jo parašė:
Sveikos merginos ? ar jums tinsta kojos? Mano tai kartais taip ištinsta, kad baisu darosi... o gimdymo terminas vasario 14 d...
kaip su spaudimu reikalai?
Lo Jo parašė:
Sveikos merginos ? ar jums tinsta kojos? Mano tai kartais taip ištinsta, kad baisu darosi... o gimdymo terminas vasario 14 d...
kaip su spaudimu reikalai?
Sveikos
prisiduodu :-D pagimdziau vasario 7 d. 3678g, 53 cm
gimdžiau pati, be epiduro, nes jau buvo per vėlu leisti. Saremiai prasidėjo 13:30 val, o pagimdziau 20:03 val. Vandenys nenubego, teko prakirpti. Kadangi epiduro negavau tai labai pagelbėjo vonia, super daiktas
Vytute parašė:
kaip su spaudimu reikalai?![]()
Įvairiai būna. 128/78 kartais 134/80.. geriu vaistus, nes kai ateinu pas gydytoją spaudimas pakyla iki 145...
juliusjowe parašė:
Sveikosprisiduodu :-D pagimdziau vasario 7 d. 3678g, 53 cm
gimdžiau pati, be epiduro, nes jau buvo per vėlu leisti. Saremiai prasidėjo 13:30 val, o pagimdz…
Sveikinimai sulaukus savo stebukliuko ?
Delita parašė:
Sveikos, gal kam yra toks tempimas putytes sritynemoku net paaiskint koks, bet taip bent jau man buna jei ilga laika nesimyliu ir poto toks diskomfortas, n…
Delita parašė:
Sveikos, gal kam yra toks tempimas putytes sritynemoku net paaiskint koks, bet taip bent jau man buna jei ilga laika nesimyliu ir poto toks diskomfortas, n…
as turiu toki diskomforta, keistas jausmas... kaip istine, tempia, nemalonu.. tikriausiai taip turi buti
paskutini karta kai mane tikrino sake, kad vaiko galvyte spaudzia jau ten viska todel taip gali jaustis.
Man kamstis pasisalino jau pries dvi dienas, tai sianakt baisus paruosiamieji buvo jau galvojau, kad tikrieji, kol galiausiai paryciais liovesi, beliko tik maudimas kaip per menesines.. ejau dusan tai aprimo, dabar vel maudzia tiek pilva tiek nugaros apacia.. idomu vyksta kazkas ar ne
sunerimti ar neverta
galvoju bandyti eiti pasivaikscioti gal paskatinciau veikla
Lux100 parašė:
Kiek tu vandenu turi nubegti kad jau skambinti i ligonine niekaip nesuprantuvisom bega o kiek isbega
idomu pasidare...
Man labai daug isbeg.Galvojau gal maziau turi but,bet cia gal kiekvienai individualiai.Nes as galvoju kada jau cia nustos begt
Atrode kad koks kibiras
juliusjowe parašė:
Sveikosprisiduodu :-D pagimdziau vasario 7 d. 3678g, 53 cm
gimdžiau pati, be epiduro, nes jau buvo per vėlu leisti. Saremiai prasidėjo 13:30 val, o pagimdz…
Del vonios tikra tiesa.As valanda pragulejautai kazkas nerealaus.Kai tik uzeidavo saremis vyras su dusu masazuodavo pilva ir vanduo tikrai ramino,daug lengviau iskest.;)
DesertRose parašė:
Tai gal maloniai nustebsit kai suzinosit ?
Tikiuosi,nes su pirmu tai daktare buvo super tai viska zinojau,o db kaip kokia is menulio iskritusi daktare
1 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai