xxkristixx parašė:
o cia privaloma pas seimos gydytoja?
Na taip
xxkristixx parašė:
o cia privaloma pas seimos gydytoja?
Na taip
Ma-te-ja parašė:
Man irgi idomu ar butina eiti pas seimos gydytoja? Kada registruotis pas odontologa? Ir ka sakyt tiesiog eilinei apziurai, ar kazka jie turi uzpildyt?;)
O jums ginekologe nieko nesake? Nesciosios kortelej turi uzdet antspaudus kad buvot atvykusios pas odontologa ir seimos gyd
SunSunny parašė:
Nebuvau, mano šeimos gydytoja išvis nieko nežino. Taip pat negavau jokių siuntimų pas kitus gydytojus, t.y pas odontologą ir pan.
Nereikia siuntimo, turite pati uzsiregistruoti profilaktinei apziurai del nestumo
floora parašė:
Labas vakaras, mamytėsdžiugu prisijungti prie Jūsų, nes gimdymo data 04.09, aišku, ji dar bus tikslinama, tikiuosi neįkyrėsiu su klausimais, nes pirmą kartą lau…
Sveika prisijungusi
vitalija23 parašė:
Labas vakaras,noriu paklaust ka galiu gert nuo temperaturos.Siandien tik uzdare bilioteni ir vakare pakilo temperatura 37.5 o rytoj i darba
Į darbą negalima. Prie tokios tempos tik arbata. Iš uogienių ar kitokia, bet čiobrelių, aviečių lapų or liepžiedžių negalima. Jei tempa bus 38, tai tada paracetamolis
LaMona parašė:
Sveika prisijungusi![]()
Kodel negalima? As kai buvau persalus tai geriau arbata su ciobreliu, liepziedziais ir dar aibe kitu zoleliu
nepilnaudziavau bet i diena kokius 3 puodelius isgerdavau su medum
Vaidaa89 parašė:
Kodel negalima? As kai buvau persalus tai geriau arbata su ciobreliu, liepziedziais ir dar aibe kitu zoleliunepilnaudziavau bet i diena kokius 3 puodelius isger…
Ai, prieš tai esame kažkur kalbėję. Nebekartosiu. Paieškokite forume ar tiesiog internete kodėl negalima. Atrodo čiobreliai skatina gimdą suditraukinėti, todėl negalima. Su liepžidžiais ir avietėmis kažkas panašaus. Na vienu žodžiu tos žolelės kelia riziką persileisti.
LaMona parašė:
Ai, prieš tai esame kažkur kalbėję. Nebekartosiu. Paieškokite forume ar tiesiog internete kodėl negalima. Atrodo čiobreliai skatina gimdą suditraukinėti, todėl nega…
Man ta pati gine sake
linutethefirst parašė:
Kaip tai neturi?![]()
tai tau dar ner 12 sav???
Kote parašė:
Eik tu sauas jau 8 sav gavau. Juk turi buti viskas surasoma, tyrimai, apziuros. Ja kaip pasa reikia nesiotis su savim(bent man taip sake pirmo nestumo metu…
Jo rytoj sueina 12sav.;) pasirodo pastojimas ivyko veliau. Tikriausiai jau snd gausiu ta kortele, nes snd ir kaklo raukslyte matuos tai manau snd ir gausiu nesciosios kortele;)
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2017-m-balandzio-men-busimos-mamytes
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai