2016.10.17 19:16 (prieš 9 m.)
Vaidaa89 parašė:
O pas seimos gydytoja jau buvote? na kaip priklauso pas seimos gyd pasirodyt ir pas odontologa? nes as kai buvau tai pas mane seimos gyd klause ar neberia manes, sa…
na mane ir visa nestuma priziures seimos gydytoja ir jei viskas gerai tai pas gine tik 11.18d. antram echo ir veliau jau paskutinem savaitem registruosiuos i antakalnio gimdymo namus.
as tai manau kad del hormonu mane beria, nes pacioj pradzioj bere veidai, dabar vis kuna paberia.. Pas odontologa nesiunte, bet po kokio men as bandysiu dar viena dantuka susremontuoti, o seip susitvarkiau pries nestuma kuriuos reikejo.
gretyskas parašė:
Alergija gal, butinai pasakykit ginei, kazkas su kepenim buna jei siaip is niekur nieko niezti
na nera taip kad isberia ir niezti, tiesiog nugara paberta, prie krutines vienas kitas spuogelis ir ant pilvo keli. jei butu alergija ir bertu stipriai, butinai leksciau tikrintis, bet seip tyrimai geri, siandien skambinausi del slapimo ir paselio tyrimo tai sake viskas gerai, bakterija neisaugo..
Ma-te-ja parašė:
Man irgi idomu ar butina eiti pas seimos gydytoja? Kada registruotis pas odontologa? Ir ka sakyt tiesiog eilinei apziurai, ar kazka jie turi uzpildyt?;)
as pavyzdziui esu individualios praktikos gydytojos kabine prisiregistravus, kuri anksciau buvo raudonam kryziuje, tai skaitos ne poliklinika, uztat ji mane priziures nestumo metu, skirs tyrimus ir t.t. dabar jei viskas gerai tik mazdaug po 3 sav pas ja ir duos siuntima echoskopui ir kitiem slapimo ir kt tyrimams,beto reiks krauja darytis ir pries endokrinologa, nes turiu autoimunini tiroidita.