2019.11.11 16:27 (prieš 6 m.)
Dagojb parašė:
Mano vyras man iš vis nepadeda tik pastovei burba , jog aš kalta jog pripratinau. Na ka jam jo mama tas man atsako.. Sunku dirbu visas dienas nakti irgi nepamiegu n…
Mes jau tris naktis be kruties miegam. Pirma nakti uzmigo be asaru ar isteriju,tik 6 val. ryte prabudo tai labai verke, tik manes reikejo,tecio neprisileido,seip ne taip nuraminau nesiodama po namus,nes miegamajam isvis baisus verkimas. Antra nakti uzmigt buvo labai sunku,graudziai verke,prase,kad duociau kruti,tecio vel neprisileido,tik arciau prieidavo isvis isterija. Bet buvom isvaziave i kaima tai mama su sese ramino,kalbino,dainavo. Miegamajam irgi nenorejo but,i mane isikibes niekur nepaleido. Galiausiai virtuvej mama su sese dainavo visokias dainas, jis pas mane ant ranku uzmigo,paryciais bande prasyt,bet as glosciau,padainavau lopsine ir uzmigo. Vakar isvis super,uzmigo net neprases,tik aisku ilgiau migdesi,isdainavau visas lopsines kokias tik mokejau. Ryte gal 6 ar 7 vyras atsinese i lova,nes isgirdo bumt ir nuleke pas maziuka i kambari,o jis skersai lovos issitieses galva trenke i krasta lovos. Bet atsinese mieganti ir taip peamiegojom dar pas mus lovoj iki 9. Pirma nakti kai verke as kartu verkiau,nes labai gaila buvo,bet labai vyras padejo ramino mane,antra nakti mama labai padejo ir ramino mane,kad neverkciau,ir pakaike,kad nepasiduociau.