2018.07.26 10:58 (prieš 8 m.)
gabija.mazeikaite11 parašė:
Tai dar skaitoma eksperimentine vakcina, nes ja skiepijama nuo 2013m. Ilgalaikis poveikis žmogaus organizmui negali būti ištirtas, trumpalaikis - net ir nebandytas …
Esu iš farmacininkų, medikų ir kitų sukčių iš jūsų vagiančių pinigus klano. Dirbu tiriamojoje laboratorijoje užsieny. Taip kad galit manim netikėti.
Bet kaip jūs galite tikėti tinklalapiu, kuris pakabintas ant nemokamos platformos, net domenas "weebly" nemokamas. Asociacijos veidų (žmonių) nei vieno saite neradau, kas ten veikia ir ką protingo daro nematau. Gyvena iš suaukotų daiktų, pinigų ir 2 proc. Iš esmės tokį saitą ir aš galiu sukonstruoti ir "joti" ant neišsilavinusių tėvų baimių, pinigai plaukia, o patiems nelabai ką daryt reikia, vieną kitą laišką seimui parašyti, garsiai parėkauti ir ūra, pinigai plaukia į sąskaitą.
Atsidariau jų informaciją "argumentai glaustai". Labai nesigilinau, bet praktiškai visą pateiktą info nesunku nuginčyti.
Pvz argumentas kad ligos nyko ir iki vakcinų atsiradimo ir pateikta protrūkių statistika. Viskas atrodo gražu, juk tikrai mažėjo iki vakcinos... bet kokioje šalyje? Po žvaigždute perskaitai, kad duomenys Australijos :D. Labai uždaros šalies, į kurią patekimas ribotas...
Tuo labiau tam pačiam lape rodo, kad LT tymų ir raudonukės nėra lyginant su Vokietija (vos keli atvejai LT). O Vokietija gal Afrikoje? Aš į Vokietiją apsipirkti nuvažiuoju du tris kartus per metus, tai pusė paros kelionė mašina ar paros plaukimas keltu ( apie lėktuvą nekalbu net). Esmė, kad parvežti epidemiją užtenka vieno vienintelio migruojančio neskiepyto žmogaus. O kiek dabar mūsų visur važnėja. Ar tikrai ta Lietuvėlė tokia uždara ir saugi, ypač turint omeny visus tuos pabėgėlius, kurie užvežė seniai Europoje suvaldytas ligas.