Ksija parašė:
Sveikos mamytės,
Gal kurios nors kūdikis slogavo? Kaip gelbėjote mažuosius? Panašu, kad mano mažoji…
nlb ka ir padarysi mum sake maitint mp ir traukt snargliukus taip pat juros vandens lasiukai vaikams.. daugiau nieko
Ksija parašė:
Sveikos mamytės,
Gal kurios nors kūdikis slogavo? Kaip gelbėjote mažuosius? Panašu, kad mano mažoji…
nlb ka ir padarysi mum sake maitint mp ir traukt snargliukus taip pat juros vandens lasiukai vaikams.. daugiau nieko
Ksija parašė:
Sveikos mamytės,
Juros vandeniu ir snargliatraukiu naudojomes
peper parašė:
Vaistinėje yra tepalas aroma balm baby , geltonas su meškiuku. Levanda, čiobrelis, pušis į sudėtį įeina. Pora kart per diena patepkit padukus, krūtinę ir nugarytę. Tikrai padeda nuo slogytės .
Emegė parašė:
Šiandien su savo mažyle labai smagei pasivaikščiojom, išsinešiau snaudžiančia i vežimą prasiėjom, o kai atsikėle žiūrėjo i mane ir šypsojuos nereikėjo kaip įprastai…
Baltas pavydas
maniskiui vezimas dabar ne draugas, neisbuna lauke jame ilgai.. pabuna 10 min ir paleidzia dudas..
Simmil parašė:
Baltas pavydasmaniskiui vezimas dabar ne draugas, neisbuna lauke jame ilgai.. pabuna 10 min ir paleidzia dudas..
Manoji irgi taip nebudavo, nešdavaus į vežimą kai matydavau kad nori miegučio tada suruošdavau, duodavau valgyt baigdavo valgyt snausdama tada jau visa suruošta idedavau i vežimą ir eidavom pasivaikščiot, jei atsikeldavo verkdavo imdavau visada ant ranku, tik va šiandien viskas buvo puikiai :)) , beto aš dar po apačia patesiu kažka minkšto malonas kad minkščiau gulėt butu. ;)
ViJan parašė:
Nebeatkapstau, kas prašė pasidalinti įspūdžiais apie Whito sauskelnes, tai tiesiog taip pasipasakosiu 🙂
Ačiū, kad pasidalinote
Spurgius parašė:
Vaistinėje yra tepalas aroma balm baby , geltonas su meškiuku. Levanda, čiobrelis, pušis į sudėtį įeina. Pora kart per diena patepkit padukus, krūtinę ir nugarytę. …
sunny sky parašė:
Juros vandeniu ir snargliatraukiu naudojomes
peper parašė:
Ačiū! Kažkaip ramiau, kai paklausai kitų nuomonės
Rita330 parašė:
Sveikos,kas susidūrė su pienlige? Valau su sodos tirpalu...bet jau savaitę ir nesibaige...po kiek laiko jums praėjo? Mums dar tik 2men...
Soda netinka pienligei gydyti. Mes tepem daktarinu. Per 3 dienas praejo. 
Ksija parašė:
Ačiū! Kažkaip ramiau, kai paklausai kitų nuomonės![]()
Mums irgi sloga buvo. Daktare sake dazniau ant pilvuko guldyt,ir nugaryte pamasazuot irgi padeda😊
catiomatic parašė:
Labai jums pritariu 🙂 mes taip pat labai domėjomės šia vakcina ir nusprendėme neskiepyti nei vieno savo vaiko. Konsultavomės taip pat su keliais skirtingais medikai…
Daug daktaru neskiepija net rekomenduojamais skiepais savo leliukus.
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai