ViJan parašė:
Mūsiškė irgi jau nori verstis, šliaužti, viską čiupti... makaluojasi, kaip prisukta 😃 Ant nugarytės sunkiai benulaikau - iškart verčiasi ant pilvuko ir bando kažkur…
Net tai juk nerealu!! Kaip laukiu kol mano Kajus taip siautės ❤️🙈
ViJan parašė:
Mūsiškė irgi jau nori verstis, šliaužti, viską čiupti... makaluojasi, kaip prisukta 😃 Ant nugarytės sunkiai benulaikau - iškart verčiasi ant pilvuko ir bando kažkur…
Emegė parašė:
O mes šiandien geros nuotaikos pavalgėm mp ir dėkuojam už skanu pienuka! Nėra nieko pasauli gražesnio nei mūsų angeliuku šypsenos!😍💟💟🍼
O Dieve koks grožis!!!! ❤️
Man irgi nieko gražiau nėra už šypsenas mano mažylio! 😍
gabija.mazeikaite11 parašė:
Aš irgi labai laukiau 😍 Nepaisant visų sugriuvusių miegų ir nemokėjimo pabūti ne ant rankų, taaaaip smagu su ja! Jau toks tikras žmogutis 😃 Suprantu, kad nesąmonė, bet kartais atrodo, jog ji tyčia prikolina 🤣
O kiek jūsiškiui dabar?
Emegė parašė:
Na mamytes kurios pačios maitinat, gal esat nesenai nagus prisiauginusios? Ar laiko ? Aš jau bent šiek tiek noriu pasijaust graži ir visai trumpučius prisiaugint, t…
As jau 10 m su priaugintais, visa nestuma buvau ir db maitindama, laiko puikiai
no.no. parašė:
O jai temp nera po meningokoko skiepo vistiek det? Nes mano mergytei buvo 37.7 dejau. Kilo iki 38.2 dabar 36.8 ir labai salta. Rankutes kojytes nosyte. Net nezinau.…
Man irgi liepe deti nepriklausomai ar yra temperatura, vakar nuo puses 8 vakaro mums sukilo iki 38.6 idejau paskutine zvakute ir apie puse 11 jau nebebuvo kaip ir visa nakty o va ryte vel 37.7 idejau viburcol zvakute nezinau ar jau galima tas paracetamolio zvakutes. Kaip jus darytumet.
Tiesa diena po skiepo kai dejau zvakutes mano irgi ziogas buvo toks vesus ir rankytes ir kojytes ir zandukai bet cia normalu manau.
Kamilė32 parašė:
Man irgi liepe deti nepriklausomai ar yra temperatura, vakar nuo puses 8 vakaro mums sukilo iki 38.6 idejau paskutine zvakute ir apie puse 11 jau nebebuvo kaip ir v…
Iki 37.5 yra normali temperatūra. Po skiepo kelias dienas kūdikis gali būti šiltesnis. Be 38 tikrai nemuščiau temp.
Spurgius parašė:
Iki 37.5 yra normali temperatūra. Po skiepo kelias dienas kūdikis gali būti šiltesnis. Be 38 tikrai nemuščiau temp.
Na aciu jums uz patarima, taip ir darysiu
Gutta parašė:
Manoji irgi 48cm 2,9 kg gimė, bet jau 58cm ir 4600 g prieš kelias savaites buvo. Kaži ar ne per greitai auga 🙈
Tai saunu kad gerai auga 💪 mano turbut bus maza mergyte. Trumpom kojom kaip mamyte 😂😂😂
no.no. parašė:
O jai temp nera po meningokoko skiepo vistiek det? Nes mano mergytei buvo 37.7 dejau. Kilo iki 38.2 dabar 36.8 ir labai salta. Rankutes kojytes nosyte. Net nezinau.…
As dejau tik pries skiepa. Gydytoja sake nedet je nebus temperatūros. Vakare uzkilo iki.38, tai dar dejom. Kita diena buvo 37 ir.kelios, tai jau nieko nebedejom, praejo
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai