Kristeeeee parašė:
Labuka. Kokio dydžio kepurytę pirkti( kiek cm), nes nuėjau į parduotuvę ir pasimečiau ten jos nuo 30cm iki n 😁
Ko gero, geriausia būtų 38cm.
Kristeeeee parašė:
Labuka. Kokio dydžio kepurytę pirkti( kiek cm), nes nuėjau į parduotuvę ir pasimečiau ten jos nuo 30cm iki n 😁
Ko gero, geriausia būtų 38cm.
DANIELA26 parašė:
Man del vaiko tik kazkaip,as ir ju jau nebesvenciu bet ar taip ar taip bus mazas skirtumas tai svesim kartu jau![]()
Na tokiu atveju tektu svesti vaiko gimtadieni isskirtinai, o savo nukelti veliau, kol ateis paauglyste ir su tevais nebebus reikalo svesti 😂🤷♀️ issispresim jei jau taip nutiktu, o suagus gal net visai smagu butu turet gimtadieni ta pacia diena. 🤗
Pumpum parašė:
As pati gimus 25 o leliu prognozuoja 21 kaip jau sakiau, tai vis svarstau ar sutaps musu gimtadieniai ar ne![]()
Aš irgi 25 gimus😉vaikelis 28 prognozuoja
wiolike parašė:
Aš irgi 25 gimus😉vaikelis 28 prognozuoja
O pas mane atvirksciai kudikio gimimo terminas numatytas 25d o pacios gimtadienis 28d
PlunksnuMuzika parašė:
Ko gero, geriausia būtų 38cm.![]()
Ačiū😊
Pumpum parašė:
Na tokiu atveju tektu svesti vaiko gimtadieni isskirtinai, o savo nukelti veliau, kol ateis paauglyste ir su tevais nebebus reikalo svesti 😂🤷♀️ issispresim jei jau…
Bent jau nepamirštų mamai paskambint per gimtadienį
Pagal mm ir man 11.26 bet pagal vaikeli nustatytas pradzuoj 12.01. Datos nei kart nekeite.
raudona321 parašė:
Man data nuo pat pradžių nesikeitė ne karto 11,26 dar spalio 2 laukia echo ziuresiu ka sakys.as tai ir noriu šaulio. Bet noriu kad isikeltu į gruodzios mėn kažkaip …
Tai mum
Rai monda parašė:
Pagal mm ir man 11.26 bet pagal vaikeli nustatytas pradzuoj 12.01. Datos nei kart nekeite.
mums vienodai, esam paskutinės turbut
global parašė:
Tai mum
Tikriausiai vienos iš paskutiniųjų🤔
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai