Giedre.K parašė:
Reiks i pabaiga maziau valgyt![]()
Jau galit pradėt nebevalgyti išvis 😀😀
Giedre.K parašė:
Reiks i pabaiga maziau valgyt![]()
Soniaa parašė:
Ne dar liko laiko, dar ir apetitu nesiskubdziu
nuojauta turiu, kad pernesosiu, tai suejus terminui tada ir nevalgysiu
Soniaa parašė:
Juokitės, juokitės 😀😀 aš į wc ėjau milijoną kartų, bet kai reikėjo stumti lelių, išstūmiau kakutį, nes tiesiog nemokėjau teisingai stumti. 😀😊…
O cia visiskai nepriklauso nuo to moki stumti ar nemoki. Del nemokejimo klausyti ka sako daktare kada stumti kada kvepuoti didesne galimybe plysti. O del kakuciu beveik visos bestumdamos ju isstumia,bet cia viskas normalu juk. Nes butu lb idomu suzinoti kaip galima ismokti gimdant stumti tik leliuka o ne kakuti
Giedre.K parašė:
Ne dar liko laiko, dar ir apetitu nesiskubdziunuojauta turiu, kad pernesosiu, tai suejus terminui tada ir nevalgysiu
![]()
O aš apetito visai neturiu, matyt, iš baimės valgyt nebeina 😀😀
Gileda parašė:
O cia visiskai nepriklauso nuo to moki stumti ar nemoki. Del nemokejimo klausyti ka sako daktare kada stumti kada kvepuoti didesne galimybe plysti. O del kakuciu be…
Plyšau labai stipriai.. pagal planą turėjau pagimdyti 20val, o pagimdžiau 14val.. gimda buvo tik 6cm.. niekas nesitikėjo, kad vos suleidus skatinamuosius, pradėsiu gimdyti.
Soniaa parašė:
O aš apetito visai neturiu, matyt, iš baimės valgyt nebeina 😀😀
I kad man taip :/ ;D as tai kaip besote visa nestuma, aisku del to ir priaugau nemazai ;/
Gileda parašė:
O cia visiskai nepriklauso nuo to moki stumti ar nemoki. Del nemokejimo klausyti ka sako daktare kada stumti kada kvepuoti didesne galimybe plysti. O del kakuciu be…
Man tai kažkaip buvo įkalta, kad gimdyti - tai kaip kakoti
tiek prisiskaičius buvau istorijų apie tą blogą stumimą, kai dvi valandas stumia, prasikankina.. Tai su tuo nusistatymu aš išstūmiau gal per 15min. Dėl kakučių nesupratau, vyro klausiau, sakė nežinau, ne tas galvoj buvo, ne kakų laukė matyt
Rasyte123 parašė:
Man tai kažkaip buvo įkalta, kad gimdyti - tai kaip kakotitiek prisiskaičius buvau istorijų apie tą blogą stumimą, kai dvi valandas stumia, prasikankina.. Tai s…
😂😂😂😂
Man šiandien labai gimdą traukia. Vakar kelionę turėjau. Pati vairavau, tai gal dėl to. Jau net nusigandusi buvau nes ir pilvo apačią skaudėjo kaip prieš menstruacijas su nugara ir kietėjo labai dažnai gimda. Tai pragulėjau beveik visą dieną. Dabar tik sutraukinėja ir rečiau
Rasyte123 parašė:
Man tai kažkaip buvo įkalta, kad gimdyti - tai kaip kakotitiek prisiskaičius buvau istorijų apie tą blogą stumimą, kai dvi valandas stumia, prasikankina.. Tai s…
Stūmimo jausmas, tai kaip kakoti, aš irgi tuo vadovavausi
Bet kai atėjo laikas stumt, tai iš akušerės pamokymų supratau, kad stumti gimdant reikia kitaip nei kakojant
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai