Rippinster parašė:
Is kur pampersus zadat pirkti/perkat? Per skelbimus?![]()
Giminės - emigrantai parveš. ?
Rippinster parašė:
Is kur pampersus zadat pirkti/perkat? Per skelbimus?![]()
Giminės - emigrantai parveš. ?
T.P.Keberiokst parašė:
Bet namie jau?
Namie jau, pagaliau?
Lalalalalala parašė:
Kiek laiko jau taip? Ir turesite guleti iki pat nestumo galo? Namie visiskai nieko nedarote? Tik gulite? O kaip jauciates? Gerai? As irgi turiu guleti.
Guliu jau beveik du menesiai, namuose taip pat tesiu gulima rezima. Einu tik iki wc ir duso. Atsisedu pavalgyt. Namuose realiai beveik nieko neveikiu dar, kartais, jei esu viena pasisildau valgyt ar kazka labai greito pasidarau. Jei pavyks bandysiu isgulet iki kokiu 36sav, o po to po truputi jau imsiu judet ir darbuotis. Savijauta nebloga, tik vis tiek apsitraukineja gimda. O del ko jums gulimas rezimas?
mattina all alba parašė:
Namie jau, pagaliau?
Sveiki! As dar tik antra savaite guliu... irgi namuose, tualetas ir atgal i lova. Vyras mano dabar kaip vienisas tevas, visur su vaikuciais, dar ir mane tenka apsokineti.
Liudna, kazkaip baisiai sunkus nestumas nuo pradziu, nepamenu nei vienos savaites, kad jausciausi gerai. O dabar dar pilvo spazmai stiprus.. gydytojai nieko nesako, o ir nesutaria net pvz magnis padeda/ nepadeda, ka dar daryti. Siandien naktis vel sunki, 2 val pabudau nuo kieto kieto pilvo, ejau i vonia pagulet, grizus truputi atleido, uzsnudau, po valandos vel pabudau su spazmuojanciu. Ir taip beveik nuolat... kaip pas jus su pilvo kietejimu? Ka geriate? As dar ciulpiu spascupreel, valerijona sake pagerti, ale man rodos jokio poveikio
Clover parašė:
Sveikos, daugelis taip kruopsciai ruosiasi... as kazkaip nelabai dar, drabuzelio nei vieno neturiu, bet pradesiu jau kita savaite matyt, tad klausimas, su kuo skalb…
Aš ir iki šiol naudoju neutral ir kitam vaikučiui naudosiu neutral
mattina all alba parašė:
Namie jau, pagaliau?
O kiek jums dabar yra savaiciu lygiai? Kada terminas? O gimdos apsitraukinejima jauciate taip kaip pilva kieta ar toks grynai kaip saremis? Mane su prieslaikiniu buvo pagulde i ligonine, subrandino plaucius, kaklas yra sutrumpejes ir paleido namo. Tai namie guliu, bet ir sedziu, truputi vaikstau. Turiu leliu 1m, nepavyksta vien vien guleti. O tai kada jums reikia dabar gydytojui pasirodyti? Nesake?
amelija.me parašė:
Sveiki! As dar tik antra savaite guliu... irgi namuose, tualetas ir atgal i lova. Vyras mano dabar kaip vienisas tevas, visur su vaikuciais, dar ir mane tenka apsok…
Nieko negeriu, nieko nevartoju, pilvas kieteja ir tiek. Reikia guleti ir tiketis geriausio. O jus gulejot ligoninej? Kaklelis sutrumpejes?
Soniaa parašė:
Aš tai buvau labai stipriai plyšusį, siuvo mane daugiau nei valandą, tad man tie paklodės vystyklai daug greičiau padėjo sugyti, nes kaip gine sakė, kad taip oda kv…
Eina sau.. ? man ten kažkas irgi plyšo bet nelabai supratau., siuvo gal 5-10 min.
Lalalalalala parašė:
O kiek jums dabar yra savaiciu lygiai? Kada terminas? O gimdos apsitraukinejima jauciate taip kaip pilva kieta ar toks grynai kaip saremis? Mane su prieslaikiniu bu…
Kaklelis kol kas normalus... bet kadangi trecias nestumas ir tie kietejimai/ susitraukinejimai dazni, nezinia kada gali atsiverti. Ech.. reikia bent 32 sav sulaukti! Cia mano dabar toks tikslas pradinis..
aisku butu gerai kuo ilgiau. Bet labai sunku, guliu ir vegetuoju
o is kokio miesto esate?
amelija.me parašė:
Kaklelis kol kas normalus... bet kadangi trecias nestumas ir tie kietejimai/ susitraukinejimai dazni, nezinia kada gali atsiverti. Ech.. reikia bent 32 sav sulaukti…
Kaip smagu, kad kaklelis geras! Viskas bus gerai! Cia tokie gal paruosiamieji! Aisku, gaila, kad taip jus vargina. Tikiu, kad pasieksite 32sav. Mano tikslas pirmiausia 30sav pasiekti, o svajone aisku 37sav. Bet bus kaip bus. Esu jau pasiruosusi. Is vilniaus. Labai liudna, kad nera jegu. Tik atsisedu ir man iskart sakes. Tik guledama jauciuosi normaliai ir tai ne visada.
Lalalalalala parašė:
Kaip smagu, kad kaklelis geras! Viskas bus gerai! Cia tokie gal paruosiamieji! Aisku, gaila, kad taip jus vargina. Tikiu, kad pasieksite 32sav. Mano tikslas pirmiau…
O kurioje gulejoe ligonineje? Kiek tiksliai laiko siuo metu? Man 27+2. As gulejau antakalnyje, man labai nepatiko... jokios informacijos, tyrimu, pasiulymu/ patarimu. Galvoju gal i kitos ligonines vaziuoti patologini..
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai