Ingrida82 parašė:
Išviso 16 sav. ,čia kartu dekretines ir gimdymo . Į dekretą išleidžia 6 arba 4 sav.iki gimdymo . Man gimdymas liepos 15 , tai atostogos tik iki rugsėjo 23 d.
Siaubas, sunku patiketi, kad tokia sistema, nesutikciau ten gyvent 🤔
Ingrida82 parašė:
Išviso 16 sav. ,čia kartu dekretines ir gimdymo . Į dekretą išleidžia 6 arba 4 sav.iki gimdymo . Man gimdymas liepos 15 , tai atostogos tik iki rugsėjo 23 d.
Siaubas, sunku patiketi, kad tokia sistema, nesutikciau ten gyvent 🤔
nvjolcia6 parašė:
Mielos ka daryt snd visa diena ne iseinu is tualeto taip vidurius paleido
Pas mane i gala nestumo skrandis lb uzspaustas tai jauciu kad maisto visai nevirskina. Tai arba viduriuoju arba uzkieteja viduriai lb. Nu ir jau taip kelios sav,dar sekmingai negimdau
nvjolcia6 parašė:
Mielos ka daryt snd visa diena ne iseinu is tualeto taip vidurius paleido
Svarbu daug skysciu vartoti rehidrono galina elektrolitams atstatyti. Jeigu virusas, issividuriuosite ir praeis. Jeigu cia toks pasiruosimas gimdymui, tai ruoskites
enrikat parašė:
Mamos vilnietės, ar jau apsisprendėt kur gymdysit?
Aš galvoju apie VGN
Eglučiuku parašė:
O man rudenį buvo taip fainakažkodėl.. kol lialius buvo. Nes į vežimą ir bet kokiu oru varydavome į lauką. Turėjau ir sau, ir vaikui tinkamus rūbus
buvo …
Man irgi patiko vaiko prieziuros atostogos su antru vaiku
Kiekviena diena prie bet kokio oro isidedavau vaika i masina ir vaziuodavom i fainiausia parka prie upes, su daug medziu, su ilgais gerais takais. Tai puikiai prasieidavau beskaitydama knygas skaitykleje, labai patogu buvo skaitykle
Tokiu budu perskaiciau apie 200 puikiu knygu ir laikas niekada neprailgdavo. Dar pasportuodavau kad ir ant suoliuko, ar ant specialiu lauko treniruokliu. Zodziu patiko man tos atostogos, visai nesiverziau i darba po 2 m. ir dabar neplanuoju anksciau nei 2 m. grizti. Juk dirbt galesim iki pensijos ir dar ilgiau, daugybe dar metu, spesim atsidirbt pilnai, o vaiku prieziuros atostogos gaunasi tokios palyginti neilgos
nvjolcia6 parašė:
Dar nenoriu gimdyt dar anksti
Tai ir negalvokite apie tai, o tas mūsų noras mažiausiai ką lemia 😁 jie ateina kai ateina laikas tam, nei anksčiau nei vėliau 😉
Gal kam reikia, drauge parduoda https://www.facebook.com/marketplace/item/181875539195971
Soniaa parašė:
Šiąnakt mane aplankė begėdis mėšlungis. 😓 Nieks nepadėjo.. dar ir dabar traukia visą blauzdą. 😓
As 3 sav.namie
ir lb noriuuuu i darba. Man mano darbas patiko plius gruodi paaukstino pareigas, tai mazai pasidziaugiau
ir as nesutverta buti prie puodu... nusibodo. Galvoju apie nagus. Ar siaip ka baigti. Dariau kazkada blakstienas, bet paskui negalejau su darbu derinti.
15 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai