Groovy parašė:
Ar dedates siltesnius chalatus i ligonine, ar uztenka plono medvilninio?
Kazkur skaiciau, kad gali kresti saltkretis, gal chalatas storestis pagelbetu?
Desiuosi plona medvilnini
Groovy parašė:
Ar dedates siltesnius chalatus i ligonine, ar uztenka plono medvilninio?
Kazkur skaiciau, kad gali kresti saltkretis, gal chalatas storestis pagelbetu?
Desiuosi plona medvilnini
Lapkritina parašė:
Aš suprantu kad taiso tuos dantis..tik va klausimas ar taiso kai jau pabaiga. Ne kart
Taiso. Gal ne visi nori ir liepia ateiti po gimdymo. Bet is esmes taisyti turi. Jau geriau taisyti danti su nuskausminamais nei istisai ant tableciu nuo skausmo sedeti. O ir del infekcijos privalo taisyti.
AgneHill parašė:
Mano vaikas visa nestuma daug nesispardo , pabanguoja ramiai ir tiek. O va paskutinem dienom tai isvis aptinges , na Bet skana nesenai turejau , viskas yra gerai .…
Maniskis buvo kad spardesi i sonus man kuri laika, bet va dabar tik banguoja kaip jus sakot, jauciu va kai pavalgau ar kazka padarau. As net nezinojau kad taip bus kad nebejausiu kaip spardosi🙈
Gileda parašė:
Manoji taip pat dbr jau tik rangosi,bet istikruju man tokie judesiai dbr kur kas skausmingesni nei buvo pries tai. Nes pilvukas nedidelis,o ji kai pradeda razytis k…
Man tai neskausmingi, tokie labiau primenantys pilvo putima
bet aciu visoms, nuraminot, dar rytoj eisiu iki daktaro, nes kaip ir pusles uzdegima pasigavau🤦♀️ Musu mazyliui nustate sirdutes yda💕
vakkerjenter parašė:
Man tai neskausmingi, tokie labiau primenantys pilvo putimabet aciu visoms, nuraminot, dar rytoj eisiu iki daktaro, nes kaip ir pusles uzdegima pasigavau🤦♀️ Mu…
O kaip dar negimusiems nustato tą širdies ydą? 🤔
Soniaa parašė:
Ultralydo metu mum pamate, ar echo kaip Lietuvoj sakosi
Soniaa parašė:
Didžioji dalis ydų jau echoskopuojant matosi. Jei kyla įtarimas daro ir su tuo echoskopu, kuris turi doplerio sonatą, 3/4d funkciją. Tai detaliai pasižiūri visus organiukus
vos kelios ydos nesimato iš anksto.
vakkerjenter parašė:
Man tai neskausmingi, tokie labiau primenantys pilvo putimabet aciu visoms, nuraminot, dar rytoj eisiu iki daktaro, nes kaip ir pusles uzdegima pasigavau🤦♀️ Mu…
O kurioj cia salyje jums nustate? Ar lb rimtai atrodo,nereikes operacijos leliukui po gimdymo?
nenoriu visai jusu gasdinti,bet mums su pirmaja mergyte buvo kad lietuvoj echo metu lyg pamate kad sirdutej skylute yra,bet nieko blogo tame neizvelge. Na o gime dukryte su DS,ir buvo reikalinga sirdeles operacija.
vakkerjenter parašė:
Mamytes, ar rimtai reaguoti i tai jog jau nuo vakar nejauciu kad mazylis spardytusi, jauciu kad vartosi, bet nejauciu kad spiria😳 ar cia nera ko bijoti? Kazkaip ner…
Na kiek sake ant galo vaiko judesiukai gali sunazeti, juk mazyliui ne daug vietos liko
jei jauciat judesiukus kazkokius, manau nera ko issigasti
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai